Annonce

Stor overhaling på Hendriksholm Skole
hendriksholm-skole04_281011.jpg
Kommunalbestyrelsen har afsat 2.877.000 millioner kroner til en gennemgribende renovering af skolegården på Hendriksholm Skole. Foto: Arkiv
skole Skolegården på Hendriksholm Skole har længe trængt til en kærlig hånd, men nu er der lys forude. Kommunalbestyrelsen har afsat 2.877.000 millioner kroner til en gennemgribende renovation af skolegården.

Rødovre Kommune står overfor flere udfordringer, når der drejer sig om skolegården på Hendriksholm Skole.
Skolegårdens belægning er nedslidt, der er flere niveauforskelle, hvilket øger risikoen for faldulykker, og så er støttemure og trapper generelt opbygget af kreosotholdige sveller. Et materiale, der ifølge Miljøstyrelsen, har været forbudt at benytte på legepladser og til andre rekreative formål siden 1996.
Kærlig hånd. Det lysner dog i det fjerne, for kommunalbestyrelsen godkendte på seneste møde at afsætte 2,8 millioner kroner til en gennemgribende renovering af skolegården.
“Den sydlige skolegård på Hendriksholm Skole trænger i høj grad til en kærlig hånd. Skolegården har store niveauforskelle, som optages af støttemure og trapper, og det har i de foregående år været nødvendigt at afspærre den vestlige trappeadgang samt fjerne den del af de støttemure, som dels optog terrænet og dels udgjort siddepladser omkring skolens udendørsscene, da der var risiko for faldulykker,” lyder det fra Formanden for Børne- og Skoleudvalget, Flemming Lunde Østergaard Hansen.

Færdig i år
Han forventer, ar den nye skolegård er færdig inden årets udgang.
“I samarbejde med Hendriksholm Skole er det aftalt, hvordan skolegården kan blive kraftigt forbedret. Der vil blandt andet ske rydning af sveller, delvis udskiftning af asfalt og fornyelse af slidlag, tilpasning af kloaker, genopbygning af amfiteater og støttemure samt niveaufri adgang til specialklassebygningen. Samtidig vil der ske en tydeliggørelse af skolens hovedindgang for at forbedre tilgængeligheden og orienteringen i skolegården. Den nye skolegård er færdig inden årets udgang,” udtaler han.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Stor overhaling på Hendriksholm Skole”

  1. Jesper siger:

    2.877.000 millioner kroner ? 2.877 milliarder kroner? Vi kunne jo renovere hele landet med de penge 🙂

    Og hvis man endelig skal afrunde hedder det vel 2.9 millioner…

    og utallige stavefejl.

    Love it! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top