Annonce

Stærk canadisk back til Rødovre
Ishockey Den tredje nordamerikaner hos Rødovre Mighty Bulls i den kommende sæson er lørdag blevet præsenteret. Det drejer sig om den 25-årige canadiske back Jeff Terminesi.

Lørdag blev den længe ventede nordamerikanske back præsenteret i en pressemeddelelse fra Rødovre Mighty Bulls. Canadiske Jeff Terminesi er navnet, der efter sigende skulle have kvaliteter i powerplay-spillet.

Terminesi kommer fra en tilværelse på CHL-holdet Tulsa Oilers. I den forgangne sæson blev han noteret for 45 (8+37) point i 66 kampe.

Annonce

Cheftræner Brad Gratton glæder sig over nyerhvervelsen fra sit eget hjemland.

”Jeg glæder mig meget til at få ham på holdet. Han er ung og sulten, og så har han en god størrelse med sine 188 centimeter og 86 kilo. Alle mine kontakter har anbefalet ham som en spiller, der 100 procent sikkert vil kunne gå ind og forstærke vores hold,” siger coachen. Han fortsætter.

”Han er dygtig til at bryde spillet, har en rigtig god førstegangsaflevering og er rigtig stærk i powerplay. Han lavede tredjeflest point af alle backs i CHL og var også én af dem, der lavede flest point i powerplay. Da jeg kontaktede ham omkring et skifte til Rødovre var han meget positiv, og han glæder sig til at spille i Rødovre Mighty Bulls. Så jeg ser frem til, at han lander i august og starter op med vores træningslejr,” udtaler Brad Gratton fra sommerferien i Canada.

Jeff Terminesi er, efter Tobias Ruelykkes afgang og unge Matias Lassens tilgang, den syvende back med kontrakt for Rødovre i den ny sæson.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top