Annonce

Stadigvæk plads på Sommercamp
sommercamp Har du lyst til at danse i din sommerferie og være med til at lave en forestilling sammen med en professionel danser, eller hvad med at skrive din egen historie til Movella? Har man mod på en kreativ sommerferie, er der stadigvæk pladser på Sommercamp.

Selvom der allerede er booket mange billetter, er der endnu ledige pladser på årets Sommercamp. Kun filmholdet må desværre melde alt udsolgt.
Det vil sige, at man stadigvæk kan lære at danse alt fra moderne dans til breakdance i den professionelle danseworkshop, og man kan stadigvæk lære at skrive fed fanfiction med Nina og Sara fra Movellas.
“Alle kan lære at fortælle en historie. Har du en god idé til en historie, du gerne vil skrive? Vi laver sjove skriveøvelser, giver gode råd, læser hinandens historier og giver feedback,” siger Nina og Sara.  Man kan også stadigvæk få en plads på det sjove kursus i billedstorm.
Her skal der laves de vildeste billeder i alverdens materialer, når deltagerne rykker kunsten ud i byen!
Hver dag præsenterer Annika Øyraby dig og de andre deltagere for en ny teknik, som I eksperimenterer med resten af dagen. Det er selvfølgelig nogle helt nye og anderledes opgaver, end dem der blev lavet på sidste års Billedstorm.
“Vi skal lave store Street Art-tegninger, tegne på møbler og en masse andet. Bagefter sætter vi kunsten ud i byens rum, så alle i Rødovre kan se, hvad I har lavet og måske få sig en lille overraskelse,” siger Annika, der er uddannet illustrator og kunstner, og som vil give masser af gode råd videre.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top