Annonce

Sølv til Rødovre Petanque
petanque.jpg
Foto: Privat
Petanque Rødovre Petanque hentede søndag d. 17. juni sølv ved landsdelsmesterskaberne i Glostrup. Det lykkedes efter en særdeles tæt kamp med Ledøje om andenpladsen.

Søndag morgen d. 17. juni stod seks petanque-hold klar på Glostrup Baner til i sol, blæst og regn at udkæmpe slaget om landsdelsmesterskabet. Rødovre Petanque skulle ligesom de andre 5 deltagere igennem 5 kampe for at få afgjort medaljernes placering.

Der blev spillet med lodtrækningsmakker, og kampene blev afviklet således, at 3 af kampene var doublekampe, mens de sidste 2 var triplekampe. Holdet bestod af Grete Agø, Inge Schultz, Rie Sørensen og Lars Terney.

Annonce

Det blev tæt i toppen. Søborg tog med 5 sejre sikkert guldet, mens Rødovre og Ledøje måtte lægge en kugle til gris for at afgøre, hvem der skulle modtage henholdsvis anden- og tredjepladsen efter begge hold havde hentet 3 sejre og havde et + på 9.

Her trak Rødovre det længste strå, og man kan dermed vise sølvmedaljerne frem til Østfinalen i Storestrømmet d. 6.-7. oktober. Skulle man selv have interesse i at begynde til petanque, kan man besøge Rødovre Petanque Klub og kugler til et spil eller to på banerne på Jyllingevej 128.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top