Simone skal til Langeland
byfestvinder.jpg

Fra torsdag til søndag går det igen løs med byfest. Ses vi i teltet?

Foto: Simone Ziegler
konkurrence Her er vinderbilledet fra årets Befyst

For en gang skyld druknede Rødovre byfest ikke i regn. Faktisk var der lørdag aften så varmt i Festteltet, at man kom helt i tvivl om hvorvidt, det var på scenen eller på bænkene, at der blev danset frækt. Overalt blev der festet igennem og mange gamle venskaber blev fornyet. Midt i varmen skød Simone Ziegler dette billede, der sender hende og en ven af sted til LangelandsFestivalen. Men bare rolig. Heller ikke her behøver man at undvære stemningen fra Rødovre. Damhuskroen, der har sponsoreret de to billetter, vil nemlig igen i år holde både stemning og Rødovreflag højt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top