Annonce

Rejs verden rundt med Lokal Nyt
Sahid_RLN.jpg
Gør naboerne misundelige! Tag et billede fra din ferie og send det til os, så bringer vi det i avisen, og giver præmier til de bedste. Foto: Privat
konkurrence Hvor rejser Rødovre hen på ferie? Det spørgsmål forsøger vi denne sommer at få svar på, når vi gentager vores store feriekonkurrence. Det eneste du skal gøre, er at tage et billede fra din ferie, hvor man kan se forsiden af Rødovre Lokal Nyt. Så deltager du automatisk i kampen om en ny flot præmie.

Kast Lokal Nyt ud som papirflyver fra Friheds- gudinden, eller klask fluer med den i Amazonejunglen. Det skader aldrig at være opfindsom, når man skal vinde en konkurrence, og kampen er hård i vores store feriekonkurrence.
Her opfordrer vi igen hele Rødovre til at tage Lokal Nyt med på ferie. Ikke fordi det er så spændende at læse om, hvad der sker i Rødovre, hvis man er på vej til Thailand, men for at tage et sjovt billede.
Det er en ekstra lejlighed til at blære sig overfor naboen med, hvor dejlig ens ferie har været, men det er også en mulighed for at vinde en stor og flot præmie. Sidste år satte vi et kroophold på spil, så man kunne få forlænget ferien. I år skruer vi op for blusset, og lover lidt mere.
Uanset om du har brugt avisen som skygge-hat ved pyramiderne, eller som sejlskib ved Gardasøen, vil vi nemlig gerne vise dine billeder frem til hele byen.

Månedens mission
Faktisk synes vi denne sjove feriekonkurrence giver så meget at snakke om, at den forlænger ferien bare en lille smule. Derfor har vi også valgt at kalde konkurrencen for Månedens Mission i juli.
De sidste seks måneder har vi støttet op om diverse flotte arrangementer, fra Kræftens Bekæmpelse til Mangfoldighedsfestival, hvor vi har bedt om borgernes interesse og samarbejdspartneres hjælp. I juli beder vi ydmygt…nej vi tigger jer faktisk om at tage avisen, eller avisens forside med på ferien. Den kunne så godt trænge til det.
Det bedste billede vil vi ligesom sidste år samtidig give ekstra opmærksomhed ved at sætte det på forsiden af avisen.
Så kan det ellers godt være, at moster Olga inde ved siden af, bliver misundelig.
Så når du pakker og skal sikre dig, at du har husket det hele, så husk sætningen: pas, penge og Lokal Nyt. Man ved jo aldrig om det bliver dig, der vinder den store førstepræmie.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top