Annonce

Prinsessen glemte tid og sted
jette_jensen_bent_dronnning.jpg
Bent Pettersson og Jette Jensen venter spændt på at skulle besøge regentparret, der i torsdags holdt haveselskab for landets frivillige ildsjæle. Foto: Presse
kongeligt besøg "Kronprinsesse Marie var så opslugt af sin snak med de frivillige, at hun kom for sent til officielle billeder, da regentparret i torsdags holdt haveselskab for nogle af Danmarks største ildsjæle. Blandt andre Bent Pettersson og Jette Jensen fra Rødovre.

Historien om den fælles juleaften i Kærene er nået helt til kongehuset. Dronning Margrethe havde i hvert fald læst på lektien, da hun sammen med resten af den kongelige familie tog imod 800 frivillige fra hele landet på Fredensborg Slot.
Da hendes majestæt skulle høre om Frivilligcentret i Rødovre, afbrød hun formanden Jette Jensen.
“Så spurgte hun lige pludselig ind til vores juleaften i Kærene, som jeg jo overhovedet ikke var inviteret til at snakke om. Hun ville gerne vide, hvordan vi dog kunne finansiere, at alle fik mad og gaver osv.” fortæller Jette Jensen, der blev helt paf, da dronnin-gen spurgte om hun måtte fortælle andre om projektet i Rødovre.
 
Skulderklap
“Jeg var meget overrasket over, hvor optaget de var af det frivillige arbejde, og man gik derfra meget stolt,” siger Jette Jensen, der var blevet valgt sammen med Røde Korsafdelingens lokalformand, Bent Pettersson til at repræsentere Rødovre.
“Det var en utrolig flot dag, og jeg er sikker på, at regentparret og alle de mange berømtheder har været med til at skabe positiv opmærksomhed, så flere måske får øjnene op for det frivillige arbejde. Samtidig var det et enormt skulderklap, som da er med til at anspore os til at fortsætte indsatsen,” sagde en meget stolt Bent Pettersson.

 

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top