Annonce

Pensionister i laaang kø på rådhuspladsen
pensionist_1.jpg
For mange pensionister startede sommerens skovtur allerede med den hyggelige kø på rådhuspladsen i tirsdags. Foto: Jan Hylleborg, RFE-TV
skovtur Det er en tilbagevendende begivenhed, der bedre end nogen anden markerer, at sommeren er over os. I sidste uge stod pensionister i Rødovres længste kø for at få billetter til pensionistskovturen.

Egentlig er der flere uger til, at byens pensionister og efterlønsmodtagere forlader forstaden og kører til Præstekilde Hotel i Nyord. Alligevel var køen, sædvanen tro, mere end 100 meter lang, da der i tirsdags blev solgt billetter til de populære skovture med Rødovre Kommune.
“Der gik under en time, før den første dag var udsolgt, og der kun var én billet til en anden dag,” siger formand for SeniorRådet, Ruth Mørk og bladrer smilende de få billetter igennem, der stadigvæk er til salg til de resterende dage.

Stadig plads
Specielt datoen den 21. august er det stadigvæk muligt at få billet til, men man skal nok skynde sig op i Borgerservice og huske sit pas, hvis man vil være helt sikker på at komme med i år. For det er der nemlig rigtig mange andre, som også gerne vil.
“Man kommer altså ikke særlig langt for 150 kroner i dag, men det gør man med skovturen her, og så er det altid utrolig hyggeligt at møde så mange mennesker fra sin by, som man kender, ” sagde en af kvinderne i køen.
Skovturene foregår den 13., 14., 15., 16., 20. og 21. august og går til Præstekilde Hotel, hvor der serveres en lækker frokost, inklusive to genstande, kaffe og lagkage. Morgenkaffen kan man traditionen tro indtage som opvarmning i Viften kl. 8.00, hvor busserne vender retur til klokken ca. 18.15.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Pensionister i laaang kø på rådhuspladsen”

 1. Jytte Brændgaard Jensen siger:

  Hej! det er spændende læsning med Rødovre Nyt.
  Præstekilde Hotel ligger ikke på Nyord men på Møn lidt øst for Stege. Dette stod nævnt i forbindelse med pensionistudflugten senere for de Rødovre pensionister.
  Med venlig hilsen og god tur til dem
  Præstekilde har et rigtig godt anbefalesesværdigt køkken!
  Jytte
  Brændgaard Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top