Annonce

Nyt fra Mighty Bulls
RMB-AaB-QF7-2012_54_110312_BP.jpg
Der er flere nyheder fra Rødovre Mighty Bulls i den forgangne uge. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls har i ugens løb meldt flere nyheder ud med henblik på den kommende sæson. Vi har samlet dem her.

Der har for alvor været gang i nyhedsmøllen hos Rødovre Mighty Bulls i denne uge.

Vi lægger ud med historien om, at klubben har tilknyttet truppen en fysisk træner til den kommende sæson. Anders Q. Steensen er det nye ansigt, og han skal være med til vejlede spillerne i den rigtige kost, søvn, hvile og genoptræning efter skader, og så skal han sørge for, at spillerne kommer i den rigtige form og laver de rigtige øvelser. Han er uddannet i forsvaret som oversergent og er militær fysisk træner.

Annonce

Anders Q. Steensen har de seneste fire år fungeret som fysisk træner inden for fodbold, så han har allerede stor erfaring med sportsudøvere.

***

Den 22-årige back Søren Pærregaard har valgt at stoppe karrieren med øjeblikkelig virkning. Han har været med på Mighty Bulls’ hold de seneste tre sæsoner. I den forgangne sæson spillede han i alt 46 kampe og blev noteret for fem assister.

Pærregaard har opvejet fordele og ulemper ved at fortsætte på eliteplan, og det endte således med den svære beslutning om at stoppe.

”Jeg har været rigtig glad for at spille i Rødovre. Vi har haft et fantastisk sammenhold og rigtig mange gode oplevelser. Nu vil jeg gerne bruge mere tid på mit arbejde, og ikke mindst min kæreste og vores lille datter, siger han og fortsætter.

”Jeg synes ikke, at jeg har kunnet få nok tid til dem, når jeg samtidigt har skullet træne, spille kampe og hvile. Derfor har jeg taget den her beslutning,” lyder det fra Søren Pærregaard, der fik sin ishockeyopvækst i Herlev.

***

En anden ung dansk back, 20-årige Tobias Ruelykke, forlængede tidligere på året sin kontrakt med Rødovre Mighty Bulls. Men han er netop blevet løst fra kontrakten, da han har fået muligheden for at prøve sig af i amerikansk ishockey.

”Jeg har fået muligheden for at få en kæmpe oplevelse ved at spille ishockey i USA, og det vil jeg rigtig gerne prøve. Derfor er jeg glad for, at klubben ikke står i vejen. Jeg har haft masser af gode oplevelser her – og Rødovre er min klub og vil altid være det,” udtaler han.

Sportschef for tyrene, Gert Hansen, har fuld forståelse for Ruelykkes drøm, og ’bruddet’ mellem parterne er sket uden dramatik og sure miner. Tobias Ruelykke skal i den kommende sæson tørne ud for Chicago Steel i USHL.

***

Cheftræner Brad Gratton og sportschef Gert Hansen har tidligere på året udtalt sig omkring ønsket om en assistenttræner, og det lader til, at klubben er godt i gang med at finde en potentiel kandidat til jobbet.

”Vi har fået en del henvendelser og ligeledes talt med flere, men vi mener ikke, at den rette profil er fundet endnu. Men vi giver selvfølgelig ikke op. Alternativt kan vi også ende med at have to assistenttrænere, da der jo er mange kampe og træning stort set hver dag. Så det kan jo være hårdt for én person, hvis man samtidig har et fuldtidsjob, der skal passes ved siden af,” lyder det således fra direktør Brian Møller.

***

Rødovre Mighty Bulls-truppen har allerede påbegyndt sommertræningen, der består af hård fysisk træning ’off-ice’, og så vil den nytilknyttede Anders Q. Steensen påbegynde sit arbejde med truppen søndag i denne uge.

Datoerne for sæsonens optaktskampe er allerede på plads og kan ses på klubbens hjemmeside, www.mightybulls.dk. Spilledatoerne for den ny sæsons hjemmebanekampe kan ligeledes findes på siden, så der er rigeligt at glæde sig til hen over de første par sommermåneder.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top