Annonce

Nogle gange skal den losses i havet
Fodbold Det var en tilfreds Avarta-træner, der efter kampen mod Fremad Amager gav spillernes pragmatiske tilgang til Avartas situation kreditten for den koncentrerede indsats.

Det var en glad og smilende Avarta-træner Christian Grønbæk, der efter kampen mod Fremad Amager snakkede med Rødovre Lokal Nyt:

Grønbæk om han synes sejren var sikker:

Annonce

”Ja, det synes jeg. Vi har meget godt styr på det. Selvfølgelig kan man ikke holde folk fra at få chancer.”

Grønbæk om 90 minutters koncentration fra spillerne:

”Vi har arbejdet meget på at undgå at lave fejl. Nogle gange skal man også losse den i havet, i stedet for at spille på hver en bold. Vi har brugt rigtig meget tid på at snakke om det. Spillerne er meget fokuseret på, at det her er ikke romantik. Alvoren er indtruffet.”

Grønbæk om stemningen i truppen for tiden:

”Der sker også det, at når man vinder nogle kampe, så der kommer der noget ro og selvtillid. Lige nu er der en god selvtillid i truppen. Det gør også, at vi er indstillet på at arbejde for hinanden.”

Grønbæk om søndagens opgør mod Nordvest FC:

”Det er finalen næsten gang. Vi tager en kamp ad gangen. Vi kører på, og så må vi se, hvad det bliver til. Det bliver en kamp, hvor folk godt kender konsekvenserne af et nederlag. Det kan blive en kamp på nerve. Det kan blive en taktisk præget kamp. Sådan er det. Dem, der scorer det første mål vinder.”

Grønbæk om mødet med et par øl-krus fra Fremad Amager-fans.

”Der sker ikke rigtig noget. Da det røde kort kommer kaster de en øl. Jeg tror, de kastede efter dommeren. Jeg tror ikke, de kastede efter mig. Det er der folk, der må klare. Det er ikke min opgave at være politimand for dem. Stadion kan brænde ned, og jeg er der stadig for kampen.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top