Annonce

Motion i historiske omgivelser
motionsdag-RK7_270909_BP.jpg
Kræftens Bekæmpelse har i samarbejde med Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger, DGI, igangsat et 12 ugers gå-lunt-løbetrænings-tilbud for begyndere og let øvede, på udvalgte områder langs befæstningsværket. Foto: Arkiv
motion Befæstningsværk danner ramme om nyt gå-lunt-løbetrænings-tilbud.

I dag betegnes befæstningsanlæggene på Vestvolden mest som en naturressource, grønt område og motionsområde. Interessen for at benytte og ikke mindst udnytte Vestvoldens store potientiale har været stødt stigende igennem flere år og i juni måned er det så DGI og kræftens Bekæmpelse ,der vil bruge det historiske forsvarsanlæg i forbindelse med et motionstilbud.
Kræftens Bekæmpelse har i samarbejde med Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger, DGI, igangsat et 12 ugers gå-lunt-løbetrænings-tilbud for begyndere og let øvede, på udvalgte områder langs befæstningsværket.
“Gå-lunt-løbetræningen er for dig, som aldrig – eller enkelte gange – har løbet og finder, at 5 km kan være en udfordring. Til at sikre træningens kvalitet og deltagernes forløb vil træningen blive varetaget af DGI’s løbeinstruktører, der er blandt nogle af landets bedste løbeinstruktører.
Instruktørerne vil stå for individuel coaching og vejledning af deltagerne, med det mål at træne op til at kunne løbe 5 km. Hele forløbet afsluttes med et fælles 5 km løb,”  udtaler Rebecca Steele, projektleder hos DGI Medarbejdermotion.

Tilmeld dig nu
De 12 ugers gå-lunt-løbetræning er en oplagt mulighed for at komme i gang med at løbe. De seneste år er det blevet dokumenteret at fysisk aktivitet ikke kun hjælper på den enkeltes sundhed, men det kan også have en forebyggende effekt i forhold til kræft. Så der er flere gode grunde til at komme i gang. Gå-lunte-løbetræningen starter den 30. juni og løber frem til og med den 15. september. Man mødes hver lørdag fra kl. 9.00 til 10.00 for enden af Rødovre Parkvej ved Vestvolden.
Tilmelding og yderligere information findes her: www.medarbejdermotion.dgi.dk.

Annonce

FAKTA:

• Københavns Befæstning har gennemgået en større revitalisering, hvor der 
   bl.a. er der lavet en spritny 14 km lang asfalt cykelsti, hvilket betyder, at der  
   nu er en 42 km lang asfalt strækning, der bevæger sig fra Vestegnen til
   Vestvolden, der bruges som transportcykelsti, samt til løb og rulleskøjter. DGI
   Medarbejdermotion og Kræftens Bekæmpelse ser et stort potentiale i at  
   benytte Københavns Befæstnings til motion og aktiviteter i fremtiden. 

• Samarbejdet er støttet af Kulturstyrelsen, Naturstyrelsen og Realdania og har
   til formål at udbrede kendskabet til det historiske og natursmukke område
   blandt omkringliggende virksomheder og folk med bopæl i København og omegn. 

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top