Kort om sport
Kort om sport Ugens resultater fra Serie-fodbolden og cykel-stævner.

Cykling. CK FIX har i weekenden været på Lolland-Falster og dyste med nogle af landes bedste juniorryttere. Lørdag stod den på FIX’ favoritdisciplin: Enkeltstart! I U11-klassen tog FIX både guld og sølv ved henholdsvis Tobias Lund Andresen og Gustav Wang. U13-klassen vandt Mathias Gunnar Malmberg, og i U17-klassen hentede Andreas Stokbro bronze. Selvsamme Gustav Wang tog søndag til Grenå søndag og vandt det jysk/fynske mesterskab i enkeltstart. Tilbage på Lolland vandt Tobias Lund Andresen også weekendens linjeløb, mens Mathias Gunnar Malmberg tog en bronzemedalje med hjem til samlingen.

B 77 stillede med mange reserve, da de fredag spillede ude mod Brede IF. Om det smittede af på resultatet, eller om holdet mentalt er checket ud af Serie 1 er uvist, men hjemmeholdet løb af sted med en 4-0-sejr.

Annonce

BK Rødovre tabte lørdag på udebane til Sundby BK med cifrene 5-2.

Orient tabte overraskende til Måløv fra midten af rækken, da de to hold mødtes på Tinderhøj Skole lørdag. Med cifrene 4-3 måtte Orient vinke farvel til 3 point til topstriden, hvor næste uges modstander, LSF, gled forbi og tog andenpladsen fra Orient.

BK Vest er stadig ubesejrede siden forårets første kamp. Lørdag gik det udover FC Hvidovre, der på egen bane tabte 4-2 til Vest.

Islev havde udover jubilæet andre gode nyheder i weekenden. Det ene Serie 5-hold, der i foråret har fået tæsk på stribe, hentede søndag en 6-2-sejr på hjemmebane mod rækkens nye bundprop BSF.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top