Annonce

Kort om sport
Kort om sport En nedrykning, to potentielle oprykninger og en guldmedalje i Svendborg er ugens korte sportsnyheder.

B77 sagde farvel til Serie 1 med et 3-2-nederlag hjemme på Valhøj Skole efter have været foran 2-1 kort før tid. B77 ender dermed sidst i deres række med 16 point for 26 kampe.

BK Rødovre tabte sin sidste kamp mod Vigerslev 3-2, da de to hold lørdag stødte sammen på en kunstgræsbane i Valby. Da kun FB ser ud til at blive eneste KBU-hold, der rykker ud af Danmarksserien og over i KBUs regi, ligner den 8. plads BK Rødovre har sikret sig en billet til Serie 1 igen næste år.

Annonce

Orient fik lov at fejre oprykning lørdag, da de med en 4-1-sejr sikrede sig andenpladsen. Dermed gør de B77 selskab i Serie 2 næste år – om end muligvis i en anden pulje.

BK Vest tabte deres sidste kamp i denne sæson med 5-0 til Vor Frue IF. Dermed sluttede BK Vest året med 3 nederlag og 15 indkasserede mål i de 3 sidste kampe. Alligevel rakte det til en fjerdeplads, der potentielt kan være nok til en oprykning og dermed Serie 3-status næste år.

Islevs to Serie 5-hold sluttede sæsonen af med to nederlag. Det ene tabte 4-1 til Herlev IF og endte som nr. 10 ud af 11, mens Serie 5-kollegaerne torsdag tabte 3-2 mod Rebæk og sluttede på en niendeplads ud af 11 hold.

Cykling. CK FIX måtte i denne uge til Svendborg for at finde konkurrence i de yngste klasser. Her kunne man i U11-klassen hente en guldmedalje med hjem, da Peter Gylling slog konkurrenterne.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top