Annonce

Hvem gør dit liv rigere
amanda-2610prisen02_241011_.jpg
Har du en kandidat til 2610-Prisen så skynd dig at sende en E-mail til andre@rnn.dk med kandidatens navn og en kort begrundelse for din nominering. Vinderen af 2610-Prisen modtager 2610 kroner, som forhåbentlig kan være med til at gøre ham eller hende lidt rigere selv. f Foto: Arkiv
2610-prisen Den 1. juli er sidste frist for nominering af Rødovreborgere til 2610-Prisen. Prisen som gives til personer, der gør en forskel for andre.

En buschauffør der fortæller en vittighed, en nabo der klipper hækken, eller en besøgsven der lyser op i hverdagen.
Vinderen af 2610-Prisen er ikke et bestemt slags menneske, men en person, som gør dit liv rigere. Og vi skriver dit, fordi det er dig, der skal indstille ham eller hende for den forskel De har gjort.
Det kan være et smil, en hjælpende hånd, eller en god gerning af den slags, der virkelig gør en forskel. Det er meget forskelligt, hvad der gør mennesker rigere. For nogen kan det være at få hjælp med indkøbene, for andre et godt råd, eller en god behandling i en svær situation. Uanset hvordan dit liv er blevet gjort rigere af en anden, synes vi det er syndt.
Ikke, at vedkommende har øget din livskvalitet, men at det skal forblive en sag mellem jer to. Hver dag findes der nemlig borgere i Rødovre, som med deres overskud og måde at være på, er med til at gøre livet rigere for dig, mig og hele byen.

1. juli er frist
Det hylder vi hvert kvartal, når vi sammen med Arbejdernes Landsbank på Tårnvej uddeler 2610 Prisen til en person som uden henblik på egen vinding, har gjort et andet menneske rigere.
Den 1. juli er frist for nye indstillinger til prisen, der allerede har haft så forskellige vindere som en 15-årig frivillig volleyballtræner, en pensioneret telefonkædestarter, en smilende kassedame, en betænksom nabo og en frivillig i køkkenet.
“Jeg er stolt over, at vi har kunnet uddele den her pris til så vidt forskellige mennesker. Det siger noget om mangfoldigheden i Rødovre, men også om, at det er vidt forskelligt, hvad der betyder noget for os som mennesker. Derfor vil vi også gerne høre, hvad der gør dig,” siger filialdirektør, Kim Dam

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top