Annonce

Hudilihut på storskærmen
Roligan-optog-DK-Spanien-1.jpg
To steder i byen vises Danmarks første kamp ved EM på storskærm på lørdag. Foto: Presse
Fodboldfeber Store øjeblikke skal nydes på storskærm. Sådan er det ikke mindst med EM i fodbold, hvor det danske landshold lørdag den 9. juni skal prøve at overraske overmagten fra Holland. Både i Viften og på Rødovre Stadion kan du se om det lykkes sammen med resten af byen.

Når det store løb ‘Motion for alle’ er overstået næ-ste lørdag er der ingen grund til at gå hjem. Efter løbeturen er der nemlig arrangeret fodboldfest, når landskampen mellem Danmark og Holland vises på storskærm i selskab med grillpølser og fadøl. Skulle det mod forventning blive dårligt vejr, rykkes festen indenfor. Ja, du læste rigtigt. Arrangørerne synes nemlig ikke man kan se kampen noget   bedre sted end på et fodboldstadion, og dermed er der lagt i ovnen til en perfekt afslutning på en rask dag.

Fest i mørket
Skulle man finde et bedre sted, kunne det måske være i Kulturhuset Viften på rådhuspladsen, hvor man ligesom til sidste slutrunde banker derudaf med den bedste lyd og det bedste billede i den store koncertsal. Også her kan man følge Bendtners vej mod målet i følgeskab med ægte hjørneflag, bedre kendt som kæmpe grillpølser.
Begge arrangementer er gratis, men det anbefales, at man medbringer sin landsholdstrøje og klaphat.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top