Annonce

Hemmelig PET-agent fik overleveret granatkaster
vaaben2_170609_BP.jpg
Paul Mardirossian skulle levere våben som disse til FARC: Foto: Arkiv
våbenhandel En mislykket våbenhandel på parkeringspladsen i Rødovre Centrum har været med til at fælde en svensk gangster i New York. Det skriver Ekstra Bladet.

Parkeringspladsen i Rødovre Centrum var sidste år skueplads for en stor international våbenhandel.  To svenskere overdrog tunge våben, heri- blandt en granatkaster, til hvem de formoder, er en repræsentant for den co- lombianske terrororganisation FARC.
Manden, de to svenskere mødtes med på parkeringspladsen, var dog på ingen måde i forbindelse med terrororganisation FARC. Han var derimod hemmelig PET-agent.

150 kilo kokain
Sagen har rullet i lang tid og i orkanens øje sidder den svenske gangster Paul Mardirossian. I følge Ek- stra Bladet står han til over 20 års fængsel, når han senere på måneden skal for retten i New York.
Paul Mardirossian skulle levere våben til den colombianske terrororganisation FARC og som betaling skulle han modtage 150 kilo kokain.

Annonce

Amerikansk sag
På parkeringspladsen i Rødovre Centrum skulle Paul Mardirossians kumpaner overlevere vareprøver til FARC, men den overlevering blev forpurret af PET. 20 dage senere blev den svenske gangster anholdt i Panama af amerikanske undercover agenter og inden længe skal han så for retten i New York.
Beviserne mod Paul Mardirossian, heriblandt våbenhandlen i Rødovre Centrum, indgår som bevis i sagen og ifølge Ek- stra Bladet står svenskeren til mindst 20 års fængsel.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top