Annonce

Gerningsmand meldte sig selv
gerningsmand2.jpg
Politiet offentliggjorde i går dette billede af gerningsmanden. Senere samme aften meldte han sig selv. Foto: politi
politi En 34-årig mand fra Rødovre har meldt sig selv til politiet efter et døgn på flugt. Manden begik natten til mandag et røveri i 7-Eleven ved Shelltanken. Her stak han ekspedienten ned med en kniv.

Kort før kl. 04.00 natten til mandag gik en 34-årig Rødovreborger ind i 7-Eleven butikken ved Shelltanken på Roskildevej. Manden skulle dog ikke handle ind til natmad. Han gik nemlig med det samme om bag kassen, hvor han med en stor brødkniv truede ekspedienten.
“Ekspedienten bliver stukket i skulderen og fik afværgelæsioner på hænderne. Han forsvarede sig og det lykkedes ham faktisk at frafriste gerningsmanden kniven,” forklarer efterforskningsleder Charlotte Skovby.
Den mistænkte gerningsmand tog herefter en pakke cigaretter og forlod stedet ad Roskildevej mod vest.
Forsøg på manddrab. Politiet offentliggjorde to billeder fra butikkens overvågningskameraer og herefter blev billedet af den mistænkte gerningsmanden hurtigt hovedhistorie på diverse netaviser. Og offentliggørelsen af overvågningsbillederne har højst sandsynligt haft stor betydning, for allerede samme aften meldte manden sig på Albertslund politigård. Han er nu anholdt, vil blive sigtet for forsøg på manddrab og fremstillet i grundlovsforhør tirsdag med begæring om varetægtsfængsling.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top