Annonce

Genvandt DM i udspring
udspring1.jpg
Maja Houlby Jartved med sin nye guldmedalje. Foto: Privat
Udspring Sidste år vandt Maja Houlby Jartved fra Rødovre DM i udspring fra 1 meter. I år stod hun i forsvarerens rolle, og stortalentet kronede et flot forår med endnu et DM-guld.

Til daglig går hun i 4.a på Nyager Skole, og når det bliver weekend er hun en af Danmarks mest talentfulde indenfor sin sportsgren. Maja Houlby Jartved hentede sidste år DM-guld for piger under 11 i udspring. I år skulle hun forsøge at gentage triumfen til årets stævne i Farum for piger under 12.

Stortalentet springer normalt fra en 1 meter, men gav i år også 3 metervippen et forsøg og blot to point skilte Maja Houlby Jartved og guldmedaljen i den disciplin. Hovedmålet var dog forsvaret af sidste års mesterskab, og her svigtede hun ikke, da hun, 4 point foran en holdkammerat fra Lyngby Udspringer Klub, hentede guldet hjem for andet år i træk.

Annonce

Guldet er kronen på værket efter et flot forår, hvor det er blevet til guld- og sølvmedaljer ved forskellige nationale og internationale stævner, og d. 20. juni drage den unge springer af sted til Graz efter næste flotte resultat.

På den lange bane lyder fremtidsplanerne på landshold, nordiske mesterskaber i 2013 og en træningsuge, der går fra 7 til 12 timer om ugen. For nu er hun dog blot elev på Nyager Skole – og endnu et år landets bedste i sin årgang til sin sport.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top