Annonce

Galleri: Vådt farvel til Valhøj Skole
v_s-16.jpg
Foto: Red.
foto Der blev kastet med karameller, barberskum og vandballoner, da de ældste elever i fredags sagde farvel til folkeskolerne. Se alle billederne fra Valhøj Skole her.
Kommentarer

1 kommentar om “Galleri: Vådt farvel til Valhøj Skole”

  1. Sabrina siger:

    Jeg lignte en snemand jeg havde baberskum over det hele! og jeg blev os ret våd… uha, jeg kommer til at savne jer allesammen jeg elsker jer og jeg er så glad for at have mødt jer, og jeg er rigtig ked af, at vi allerrede skal sige farvel ville ønske at jeg havde gået på vlahøj noget mere tid så jeg os havde lært jer i bedere tid.. Ønsker jer en god fremtid held og lykke fremover! og i var så smukke til dimissionsfesten! håber vi ser hinanden igen ! .. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top