Første spadestik- igen
RC-udvidelse-foeste-spadest.jpg
Borgmester Erik Nielsen tager det første spadestik, mens Torben Andreasen ser til. Foto: Brian Poulsen
udbygning Mandag blev en historisk dag, da Rødovre Centrum med hjælp fra borgmester Erik Nielsen kunne tage et nyt ‘første’ spadestik til en helt ny oplevelsesdel af centeret.

Man siger, at det første skridt er det sværeste. Sådan var det ikke med det første spadestik til Rødovre Centrums nye udvidelse.  Både familien bag centeret, borgmesteren og firmaerne bag udvidelsen har nemlig været med før. Faktisk så meget, at de er et forbillede for, hvordan man bør samarbejde,” mente Torben Bjørk Nielsen, direktør i entreprenørfirmet Hoffmann.
Heller ikke Rødovres borgmester Erik Nielsen fandt det svært at skulle tage det første spadestik – igen.
“Jeg kan godt forstå, hvis der render spioner fra skat rundt herovre i centeret. Jeg har efterhånden taget så mange første spadestik, at nogen kunne foranlediges til at tro, at jeg har lavet sort arbejde,” sagde han og markerede på den måde, at dagen, hvor Rødovre Centrum tog fat på den nye udvidelse er en festdag.
“Vi ser det ikke som en knopskydning, men som en færdiggørelse af centerets vestlige hjørne. Det bliver en pænere ankomst til centeret end tanken kunne byde på, og oplevelserne kommer i centrum med fem nye biografsale og et stort fitnesscenter,” sagde direktør for A/S Rødovre Centrum, Jesper Andreasen. Han takkede samtidig Rødovre Kommune for deres samarbejdsvilje og lovede, at det nye byggeri ville leve op til kommunens anvisninger og borgernes forventninger.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top