Annonce

DM-guld til Rødovre-dansere
Dans Der var DM-guld til brødrene Frederik og Kasper Kronborg Jensen ved weekendens DM-stævner i Århus og Køge, i disciplinerne rock formationsdans og formationsdans. Og medalje-regnen stoppede ikke der.

Lørdag d. 9. juni blev der i NRGi Arena i Århus afholdt DM i international og national hip hop, og 10-årige Frederik Kronborg Jensen fra Rødovre var blandt medaljemodtagerne. Med ”Born to be blue” stillede han op med resten af sit hold fra Havdrup Dans, der hentede en guldmedalje hjem fra stævnet.

Ligeledes var den 14-årige Kasper Kronborg Jensen, bror til Kasper, i aktion til DM i Jitterbug og Rock n’ Roll i Ravnsborg Hallen i Køge. Sammen med sit hold også fra Havdrup Dans fik han også et DM-guld med hjem i formationsdans. Derudover tog han sammen med sin dansepartner Amalie Tjagvad sølv i Jitterbug og Rock.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top