Annonce

DF: “Vi vil pindehugge hvert enkelt bilag”
niels-spittau1_AS.jpg
Gruppeformand for Dansk Folkeparti i Rødovre, Niels Spittau, har ikke tillid til, hvad der foregår i Vestbad. Foto: Arkiv
vestbad Kommunalbestyrelsen vedtog på sidste møde, med stemmerne 13 mod 4, at ændre revisionspraksis for Vestbad. Vedtægterne træder i kraft med tilbagevirkning fra den 1. januar 2011, men det faktum huer ikke oppositionspartierne.

Sidste uges sag om Vestbad handlede ikke om flere tillægsbevillinger, men det fik ikke oppositionspartierne i Kommunalbestyrelsen til at tie. De er langt fra begejstrede for den nye revisionspraksis og langt fra tilfredse med at de nye vedtægter træder i kraft med tilbagevirkning fra den 1. januar 2011.

Uskik
“Under ingen omstændigheder vil vi være med til at ændre vedtægtsbestemmelsen om regnskab med tilbagevirkende kraft. Det er og bliver en uskik at ændre noget med tilbagevirkende kraft. Det kan man gøre i særdeles påtrængende tilfælde. Der er intet, der taler for at det skulle være presserende i denne situation. Hvis det endelig skulle være, kunne man sagtens vente med at lade en vedtægtsændring træde i kraft.” sagde Konservatives mand i byrådet, Kim Drejer Nielsen, således på sidste uges møde.

Annonce

Pindehugge
Sagen huer bestemt heller ikke Dansk Folkeparti. Gruppeformand Niels Spittau tog endda skridtet videre og forklarede at partiet på ingen måde har tillid til de senere års drift af Vestbad.
“Vi har ikke tillid til, hvad der sker i Vestbad, når vi ikke kan få et revideret regnskab, og vi vil pindehugge hvert enkelt bilag der kommer fra Vestbad fremover,” forsikrede han, inden han tilføjede:
“Det er naivt at tro, at kommunen kan lave et samarbejde med privat investor uden et revideret regnskab, for denne vil som det første bede om det, ligesom man vil undre sig over at vedtægterne er ændret med halvandet års tilbagevirkende kraft.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top