Annonce

Det ligner overlevelse
avarta-nordvest_FC_26_100612_BP.jpg
Avarta fik et enkelt point i 0-0 kampen hjemme mod Nordvest FC. Foto: Brian Poulsen
Fodbold Avarta hentede et point hjemme imod Nordvest FC i kampen, der for alt i verden ikke måtte tabes. Samtidig tabte både Birkerød og Vanløse deres kampe, og Avarta er dermed over stregen før sidste runde, hvor de møder BGA, der ligger sidst i rækken.

Avarta – Nordvest FC: 0-0(0-0)

Avartas startopstillinge(4-5-1): Rasmus Pryts – Henrik Voldquardsen, Jesper Kristoffersen, Erkan Aslan, Casper Windfeld – Danni Jensen, Saban Özdogan, Jesper Larsen, Morten ”Mojo” Johansen, Morten Seifert Bierrings – Alexander Lecerevic.

Annonce

Tilskuere: 525

Det var to hold, der kendte konsekvensen af kampen, der søndag trådte på banen til bundopgør i 2. division Øst på Espelunden Stadion.

Avarta kunne gå på banen med det rygstød, at deres ”All-stars-hold” havde slået Rødovre Mighty Bulls med 5-2, efter at Michael Smidt ellers havde bragt ”tyrene” foran. Jimmy Jensen stod for 5 mål, mens Michael ”TC” Christensen stod for reduceringen, der blev fejret med manér. Generelt blev show-kampen afviklet med højt humør, smil på læben og masse morsomme detaljer.

Knap så morsomt var det, at være tilskuer til Nordvest FC-kampen. Begge hold kom som ubesejrede i 3 kampe, men var alligevel mest optaget af ikke at tabe. Derfor blev der brugt mange kræfter på at få folk bag bolden, og holde bolden i egne rækker eller give den et los ud af kommunen.

Af de få højdepunkter første halvleg bød på, var Morter Seifert Bierrings, der på kanten af det lille felt med masser tid og plads læssede et Danni Jensen-indlæg langt over mål, det største. Danni Jensen på højre kant var omdrejningspunktet for Avarta, når der skulle ske noget fremad banen.

Ellers forsøgte Avarta at kombinere sig sikkert rundt om et fysisk meget stærkt og tændt Nordvest FC-mandskab, der død pine også have point med hjem.

Anden halvleg bød på en smule større chancer, men det grå vejr og de sporadiske regndråber passede meget godt til mængde af farverige oplevelser på grønsværen. Det var hårdt arbejde fra alle 22 mand, der gave alt i alle dueller og forventede at få af samme skuffe fra modstanderne.

I ren Stephan Andersen-stil valgte Nordvests keeper at give Morten Johansen en af halvlegens større chancer, men bolden endte til ”Mojos” venstre ben og afslutningen blev sløjt lige på keeperen.

Nordvest bød også på forskrækkelser til publikum, der måtte hive luft ind en ekstra gang, da en clearing efter et hjørne til gæsterne blev kanoneret tilbage mod mål og landede ved nettet bag mål.

Også den målfarlige Lacerevic var som altid på spil. Et hjørnespark fra højre blev sendt på tværs, hvor Lacerevic fik headet den over mod bagerste stolpe. Et kæmpe kaos af ben og arme samlede sig i panik omkring bagerste stolpe, men bolden strøg på stolpen og ud igen.

Det blev dødbolde, der skabte panik i felterne de sidste minutter. Spil på midten af banen forsvandt og gjorde plads for lange clearinger og høje bolde.

Med få minutter tilbage kom resultaterne fra Birkerøds og Vanløses kampe. Begge hold havde tabt, og pludselig var afgjort et særdeles brugbart resultat for begge mandskaber i Espelunden. På banen opstod der næsten en gensidig aftale, hvor Nordvest i små 5 minutter kørte bolden rundt i eget forsvar, mens Avarta holdt sig tilbage fra at presse, men blot stod og ventede, på at dommeren fløjtede for sidste gang.

Med pointet og nederlagene til Birkerød og Vanløse rykker Avarta over stregen, inden de i sidste runde møder BGA, der efter 29 kampe har hentet 1 sejr, 2 uafgjorte og 26 nederlag. Det ligner endnu et år i 2. division Øst for Avarta…

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top