Annonce

Danmarks rigeste indvandrer-familie
Chrummer_konge.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Nu har der lige været Mangfoldigheds-festival på Rødovregaard. Hvis du ikke var der, så gik du glip af noget.

Jeg ved ikke om det er politisk ukorrekt at sige, at der var sort af menne- sker. Men det var et rart at se så mange forskellige nationaliteter. Jeg ville ønske Pia Kjærsgaard havde været der. Hun vil nok i første omgang have trukket pebersprayen, men efter nærmere eftersyn ville hun nok se en stor samling glade mennesker – også dem fra Danmark!

Det er lidt sjovt, at man kan have ønsker om at bevare vores monarki og så samtidig være så indvandrefjendsk som hun er. Vort kongehus består da så vidt jeg ved, af mere end 50 pct. indvandrere – altså hvis man tæller Alexandra med. Sjovt nok, blev hun ikke smidt ud af landet, da hun blev skilt.

Annonce

Pia, vil nok mene at det er indvandrere som er rollemodeller. Men det vil jeg nu ikke just sige. Man må da sige, at det er en indvandrer-familie som får en rimelig positiv sær- behandling.

Tag f.eks. HKH Kronprinsessen. Hun har fået sig et job, eller flere. Noget som nogle indvandrere har forsøgt i generationer. Hun er protektor    for Mødrehjæpen og KFUM’s soldatermission, og så fik hun også en ekstra titel. Grevinde af Monpezat. Det er der trods alt ikke mange i Saltholmlejren, der kan prale af at have fået tilbudt. Så sidder 3. generationsindvandrer Hassan måske og er lidt ærgerlig over, at han ikke bare kan få titlen af Tømrerlærling. Men hey Hassan. Vær ikke misundelig, hendes arbejde er jo ikke et rigtigt arbejde. Men bare noget at give sig til, så hun ikke hænger på gadehjørnet på Amalienborg og ryger smøger med de andre kongelige og deres utal af hunde.

Hvad er status egentlig på HKH Prinsgemalens danskkundskaber? Er han ved at være så fremskreden, at vi kan sende ham i aktiveringstilbud? Jeg ved lige præcis hvor han skulle sendes i aktivering: Genbrugspladsen. Han ville falde fint i hak med de andre ansatte der. Alle opfører sig som var de konger.

Men måske ER kongehuset, aktiveringstilbuddet? Og lønnen er apanage. Og har man valgt at skære nede. Det er jo krisetider for Danmark. Så vi kunne jo havde hørt Kina’s Præsident om, hvor meget han ville bøde for Gråsten Slot og Den Lille Havfrue. Vi er jo alligevel ved at sælge ud til kineserne, som kun har ÉN ting at tilbyde: 1 milliard forbrugere. Og det kan jo få en hver fabrikant til at blive fugtig i trussen og sælge sin sjæl.

Måske kan vi bare sælge HELE landet. Så kan kineserne bare betale os alle sammen apanage.  Jeg ved ikke hvad apanage egentligt betyder, men jeg vil gætte på, at det er fransk for kontanthjælp.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top