Annonce

Centerudvidelse kører på skinner
SOCE-CS24012061910300.jpg
Den nye tilbygning vil stå færdig til september måned næste år, hvis alt går vel. Byggeriet er på i alt 13.500 spritnye kvadratmeter, hvilket øger Rødovre Centrums samlede kapacitet med ca. 10 procent. Foto: Presse
udbygning Rødovre Centrums nye udbygning går efter planen. Til september næste år skulle byggeriet, der bl.a. indeholder flere biografer, et fitnesscenter og restauranter, gerne stå færdigt.

Lokalplanen for udvidelsen af Rødovre Centrum blev godkendt politisk i foråret, og senest er den endelige byggetilladelse kommet på plads. Alt går den rigtige vej for den nye centerudvidelse og i mandags tog borgmester Erik Nielsen så det første spadestik til det kommende byggeri. 
Byggeriet forventes færdigt til september næste år og administrerende direktør for Rødovre Centrum, Jesper Andreasen, forventer ikke at byggeriet vil genere kunderne og livets gang i centeret under byggeperioden.
“Projekteringen skrider planmæssigt frem og den øvrige del af centeret bliver ikke involveret så meget i byggeriet, som ved tidligere byggerier. Der er nogle søjler, som skal forstærkes i forbindelse med byggeriet, men det er kun en lille del af centeret, der bliver inddraget her,” forsikrer Jesper Andreasen.

Center i centeret
Den nye del af Rødovre Centrum kommer til at indeholde biografer, et fitnesscenter, restauranter og et sted mellem 10 og 15 butikker. Det ligger allerede nu fast, hvem der skal drive biografen og fitnesscenteret, men herudover er der ikke mange aftaler på plads med kommende butikker. Det skræmmer dog på ingen måde den administrerende direktør for Rødovre Centrum.
“Vi har én aftale på plads, men jeg frygter bestemt ikke at vi står med tomme butikker til september næste år. Sådan nogle ting tager lidt længere tid at få på plads i disse finansielle krisetider, men det ser jeg ikke noget problem i. Vi er i god dialog med flere interessante butikker,” siger Jesper Andreasen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top