Annonce

Brad Gratton: Det ser fornuftigt ud
bratt-gratton_RMB-SJYSKE13_061011_BP.jpg
Brad Gratton er tilbage i Rødovre den 11. juli, og han ser frem til den ny sæson. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Cheftræner i Rødovre Mighty Bulls, Brad Gratton, er hjemme i Canada, men han er i tæt kontakt med klubben og synes, at det går i den rigtige retning. ”Jeg synes, at tingene begynder at se rigtig fornuftige ud,” siger han til rnn.dk.

Vi har været i kontakt med cheftræner i Rødovre Mighty Bulls, Brad Gratton, der er hjemme på sommerophold i hjemlandet Canada.

’Grats’ er løbende i kontakt med klubben omkring sammensætningen af næste sæsons trup, og det hele forløber efter planen.

Annonce

”Jeg synes tingene begynder at se rigtig fornuftige ud. Brian (Møller, red.), Gert (Hansen, red.) og jeg havde en plan, før jeg tog hjem, og den har vi fulgt 100 procent. Vi fik de spillere, vi ville have, og jeg ønskede at beholde så mange af drengene som muligt. Det fungerede nemlig godt på isen i sidste sæson, og uden for isen var der en god stemning i omklædningsrummet,” siger Gratton.

Rødovre har meldt en masse nyheder ud i de seneste uger, og de fleste af dem har været ganske positive. Cheftræneren har fået alle forudsætninger for at levere en ny stor præstation i sæson 2012/2013.

”Vi har fået en ny fysisk træner, og han er allerede vellidt hos spillerne. Vi har også tilknyttet en assistenttræner, som vil blive en stor hjælp for mig og spillerne. Han har god erfaring, og så vil han gerne være en del af opbygningen af holdet. Han vil uden tvivl blive vigtig for klubben. Jeg havde brug for en, som kunne komme ind og bidrage med en stor hockeyviden til holdet. Han vil blive en stor hjælp for os og være der hele tiden, så det er et stort plus,” lyder det fra det østlige Canada.

Målmanden er vigtigst
Én bestemt position på holdet er ifølge coachen den vigtigste plads på holdet.

”Min nummer ét prioritet gennem sæsonen var at beholde Sebastian Dahm i målet til den kommende sæson. Han var en stor del af vores hold og havde et godt samarbejde med backerne og undertalskonstellationerne. Jeg mener, at målmanden er den vigtigste spiller på et hold. Det er ham, der skal bygges ud fra,” udtaler Brad Gratton.

Stort set alle pladser på det kommende hold er blevet besat. RMB tæller indtil videre af to målmænd, syv backs og 13 forwards.

”Jeg er glad for, at vi har fire solide kæder og en ekstra forward, så der er ikke nogen, der kan læne sig tilbage og tage let på tingene. Drengene vil presse hinanden på positionerne. Jeg vil ikke tøve med at bænke spillere, hvis der ikke ydes det maksimale for holdet. Vi skal alle være klar og fokuseret, når vi starter op igen. Vores forsvar var ungt sidste sæson, men det vil kun gavne fremtiden,” siger ’Grats’ og åbner sløret for, at der vil blive et par taktiske ændringer.

”Vi vil ændre et par bestemte ting i den kommende sæson, men vi vil stadig forechecke på samme måde. Desuden vil vi stadig være aggressive efter at få pucken og tackle helt ud.”

Brad Gratton snart tilbage i Rødovre
Rødovre er inde i en positiv udvikling, der har alle muligheder for at fortsætte videre frem, ifølge den canadiske cheftræner.

”Jeg ved, at Brian og Gert arbejder hårdt med holdet og sponsorerne, og hvis vi kan fortsætte udviklingen med at bygge RMB op, så skal vi være glade for det. Vi skal være tilfredse, hvis vi kan rykke os hele tiden. Jeg er begyndt at savne at være på is og være tæt på organisationen og spillerne,” siger han og glæder sig til gensynet med Rødovre.

”Der er ikke lang tid til, at jeg er tilbage og klar igen. Jeg ser frem til den nye sæson og har lært en masse det seneste år omkring, hvordan holdene i ligaen spiller. Jeg har også fået et godt kendskab til de forskellige holds spillere. Jeg tror, at alle hold vil være stærkere i den nye sæson, efter hvad vi har lært fra den seneste.”

Rødovre trup er som skrevet stort set fuldendt, men er der mon endnu en ny – måske udenlandsk – spiller på vej til Vestegnen?

”Man kan aldrig sige, at man er færdig med at hente spillere, så vi må se tiden an,” lyder det kryptiske svar fra Rødovres populære træner, Brad Gratton.

Brad Gratton er tilbage i Rødovre onsdag den 11. juli – altså om godt en måned.

Kommentarer

1 kommentar om “Brad Gratton: Det ser fornuftigt ud”

  1. Klovn siger:

    Lyder som om at Frederik Persson er på vej til RMB. En gedigen overraskelse men vores backlinje ser rigtig stærk ud foran ligaens bedste danske keeper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top