Annonce

Borgmester til kommunalbestyrelse: Snak ordentligt
erik-nielsen_03_02112_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
kammertone Forhandlingerne om næste års budget ser ud til at blive en barsk omgang. Derfor håber borgmesteren, at den seneste tids tone med grove beskyldninger, lægges på hylden for fællesskabets skyld.

 

Borgmesteren gennemgår i disse dage forvaltningens sparekatalog forud for forhandlingerne om kommunens budget for 2013. Et budget, der uundgåeligt kommer til at indeholder effektiviseringer og besparelser.

Annonce

Derfor håber borgmesteren, at politikerne i kommunalbestyrelsen vil træde sammen om opgaven frem for at overføre mudderkastningen fra den nationale scene til rådhuset i Rødovre.

”Der har den seneste tid været en meget grov tone i den politiske debat. Det er noget helt nyt for Rødovre, hvor vi plejer at arbejde sammen om tingene, at man skal kunne læse i avisen, at nogen udtaler sig om, hvad de tror, borgmesteren mener, og så kommer med beskyldninger om dit og dat. Det er vigtigt, at vi ikke lader os rive med af den tendens, der er i Danmark nu, hvor det for flere partier handler mere om strategi end politik, og i stedet husker, at vi har et ansvar overfor de borgere, der har stemt på os,” siger Erik Nielsen og tilføjer:

”Budgetforandlingerne er vigtigere end strategiske interesser, og kræver en ordentlig tone, hvor man behandler hinanden ordentligt.”

Kommentarer

1 kommentar om “Borgmester til kommunalbestyrelse: Snak ordentligt”

  1. Morten siger:

    Behandle os borgere ordentligt, men socialdemoktatiet er pisse ligeglade med os vælgere og i særdelshed vores børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top