Annonce

Bor du i Årets Hus
30_aarets-Hus_Karlskaer-All.jpg
Dette hus på Karlskær Allé er et blandt fire huse, som er tilmeldt konkurrencen Årets Hus i Rødovre 2012 og dermed er med i kampen om 20.000 vinderkroner. Foto: Privat
få tilmeldte 20.000 danske kroner venter på ejeren af Årets Hus i Rødovre. En konkurrence, der viser den lokale boligmasse fra sin flotteste, men også mest gennemtænkte side. Søndag er sidste chance for at deltage.

Det er ikke nødvendigvis det dyreste hus på villavejen, som også er det mest eksklusive. Hvert år viser de mange deltagere af ‘Årets Hus’ konkurrencen her i Rødovre Lokal Nyt, præcis hvor mange fantastiske måder, man kan indrette sit private logi på.
Ikke mindst her i Rødovre, hvor nostalgiske murermestervillaer ligger side om side med moderne miljørigtige hightec-huse.
‘Årets Hus’ er der heller ikke nogen nem konkurrence at afgøre, og hvert år er Danbolig og Nordea glade for, at de har byens borgmester, Erik Nielsen med i dommerpanelet. Han må jo have forstand på det der med at træffe svære valg, og når noget så flygtigt som flotte udsigter, vellagte haver, eller små romantiske træudskæringer kan være tun- gen på vægtskålen, så er det om at holde den lige i munden. Tungen altså.
Anderledes nemt er det at deltage i konkurrencen og kampen om de 20.000 kroner som går direkte til vinderen, uanset om de vinder på grund af flot indretning eller smarte ombygninger.

FAKTA:

Annonce

Det eneste man skal gøre for at deltage, er at sende en indstilling med billeder af huset, samt en lille tekst til DanBolig, Rødovrevej 265, eller via E-mail til:
kenneth.elsborg@DanBolig.dk
senest på søndag den 17. juni.
Herefter vil dommerpanelet besøge de tre nominerede finalister og kåre ‘Årets Hus’.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top