Annonce

Udtur i Schweiz
Rullehockey El Diablo hentede en 10. plads ved European Cup i Schweiz, efter de to første dage at have hentet blot 1 point. Djævlene fik hentet lidt oprejsning i søndagens placeringskampe.

Det blev en hård tur til Givisiez i Schweiz for El Diablo, der sammen med Vestebro Starz repræsenterede Danmark ved European Cup. Turneringen blev spillet fra fredag til søndag, hvor finalen blev afholdt med dansk deltagelse.

El Diablo startede turneringen fredag med det første gruppespil. Her blev det til et 3-0-nederlag til britiske Hallamshire Hornets, inden holdet hentede sit første point efter uafgjort 2-2 mod SHC Rockets Essen fra Tyskalnd efter en kamp, hvor El Diablo ved pausefløjtet var foran 1-0.

Annonce

Det ene point rakte kun til en tredjeplads i første gruppespil, og djævlene endte derfor i en hård pulje til lørdagens kampe. Her fik El Diablo også en sen, men voldsom, morgenvækning, da turneringens andet engelske hold, Borehamwood Crusaders, var foran med 4-0 efter første halvleg. Anden halvleg pyntede kun lidt på resultatet, der endte med at blive 5-1.

Dagens anden modstander, Rhein Main Patriots, vandt fredag sin gruppe og viste ingen nåde, da El Diablo kæmpede for livet i turneringen. Med cifrene sikrede tyskerne sig 1. pladsen i lørdagens gruppespil, mens El Diablo blev sendt videre til kampene om placeringerne mellem 9 og 12.

Her skulle El Diablo rejse sig mod SHC La Baroche. Efter godt 4 minutter fik Rasmus Astrup scoret efter fine kombinationer med Michael Sauffaus, og El Diablo kom også på 2-0 kort efter ved Anders Førster, inden SHC La Baroche reducerede før pausen.

Anden halvleg startede med endnu et Astrup-mål, denne gang assisteret af Jim Gudmand. Et powerplay-mål satte Baroche i gang igen, og kort efter kom også udligningen til 3-3. Det blev også resultatet efter de første 2 x 15 minutter var gået.

I overtiden udnyttede El Diablo et overtal med 10 sekunder tilbage. Målscoren blev endnu gang Rasmus Astrup, der fik assistance fra Anders Førster.

Dermed skulle ”Djævlene fra Lunden” møde Irish Moose Linz i kampen om 9. pladsen. Selvom El Diablo ramte overlæggeren i første angreb, blev det Irish Moose Linz, der først fik bolden i mål. Og det blev også 2-0 til Linz, inden El Diablo fik gang i målscoringen. Først reducerede de, inden Tobias Ruelykke udlignede for El Diablo.

Med 3 minutter igen var det dog Linz, der var foran med 5-3. Michael Sauffaus reducerede for Rødovre-holdet, der alligevel endte med at tabte 7-4. El Diablo måtte derfor tage til takke med 10. pladsen ved European Cup.

Modsat El Diablo havde den anden danske repræsentant, Vesterbro Starz, en særdeles vellykket turnering, og kl. ca. 21:30 kunne Christian Hansen score finalens afgørende mål. Dermed viser Vesterbro Starz igen tænder forud for kampen om det danske mesterskab, hvor Vesterbro allerede har lagt sig i spidsen for Øst-rækken efter bl.a. at have slået El Diablo 10-0.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top