Annonce

Tabte til tophold
avarta-b1908_23_220412_BP.jpg
Saban Özdogan bragte Avarta hurtigt foran i første minut. Det var dog ikke nok for Avarta mod topholdet HIK. Foto: Brian Poulsen
Fodbold Avarta tabte søndag eftermiddag 3-2 til topholdet HIK. Saban Özdogan bragte ellers Avarta foran i det første minut, men tre HIK-scoringer senere kunne Alexander Lazarevic blot reducere til slutresultat 3-2. OPDATERET MED REAKTIONER(18:40)

HIK – Avarta: 3-2(1-1)

0-1 Saban Özdogan(’1)

Annonce

1-1 Mathias Thrane(’44)

2-1 Nick Christensen(’47)

3-1 Jacob Josephsen(’51)

3-2 Alexander Lazarevic(’67)

Avarta var godt med, men kunne i sidste ende ikke matche topholdet HIK i deres indbyrdes opgør søndag. Derfor var det en tilfreds træner Christian Grønbæk, der trods endnu en uge under stregen, var positiv, da han snakkede med Lokal Nyt:

Grønbæk om indsatsen:

”Indsatsen er fin. Vi kommer også foran 1-0, og drengene kæmper hårdt for det og gør det, vi skal. Det så rigtig godt ud.”

Grønbæk om HIKs mål efter pausen:

”Vi kommer ikke ud og er klar fra start. De spiller lidt i den ene side, og slår den ind og header den ind. Man taber duelspillet. Det var ærgerligt, for det var to indlæg, som man normalt header væk.”

Grønbæk om hvorvidt Avarta har et specielt godt tag på HIK:  

”Nej. Vi spiller dem bare rigtig. Drengene gør det, der skal til i dag. De forholder sig til det taktiske oplæg, og det får vi to mål på. Så er det ærgerligt, vi lukker tre ind. Men der skal også være forskel mellem top og bund.”

Grønbæk om moralen i slutminutterne:

”Vi viser også kæmpe styrke og kommer tilbage. Selvom man er nede 3-1 og godt kan synes, det hele er helt af h****** til, så giver man ikke op. Man arbejder færdig og får scoret til 2-3.”

Grønbæk om de sidste minutter:

”Til sidst har vi også nogle bolde, der ryger ind i feltet, og med lidt mere held så havde vi fået headet den til 3-3. Vi var oppe og gøre det spændende til sidst. Det synes jeg var rigtig flot.”

Grønbæk om forskellen på top- og bundhold i 2. division:

”Vi ved godt at sådan som rækken er, så hvis man er koncentreret og gør de ting, der skal til, så er størstedelen af kampene i 2. division meget lige. I dag har de nogle spillere, der kan afgøre kampen med nogle mål.”

Grønbæk om holdet form:

”Vi scorer mål i øjeblikket. Vi får bare givet for meget væk.”

Grønbæk om hvordan man slår BSV, der er Avartas modstander næste uge:

”Det gør man ved at turde gå ud og spille sit eget spil. Så når de har bolden, skal man turde lukke dem ned. Kan man det og spille på sine egne præmisser, så er BSV ikke så skræmmende igen. De er også et kontrahold, så det handler om ikke at være naiv og romantisk for blot at blive straffet.”

Avarta ligger efter denne uge nr. 14 med 1 point op til nr. 12 B93 på den rigtige side af stregen. Næsten uge møder de BSV, der ligger et point efter Avarta i et rigtigt bundbrag i Espelunden.

Stillingen i bunden af 2. division:

10. Vanløse 23 kampe 29 point

11. Elite 3000 22 kampe 28 point*

12. B93 23 kampe 28 point

————————————————-

13. SC Egedal 23 kampe 27 point

14. Avarta 23 kampe 26 point

15. BGA 22 kampe 5 point*

* Elite 3000 og BGA mødes søndag

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top