Annonce

Succes trods dårligt vejr
tennissportens-dag_15_120512_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Tennis Flere end forventet bød det triste vejr trods og prøvede kræfter med ”Tennissportens dag” i Rødovre Tennisklub, der efterfølgende erklærede dagen for en succes.

På trods af små dryp fra en grå himmel var der en livlig aktivitet omkring klubhuset i Rødovre Tennisklub. Klubben estimerer at omkring 40 børn og forældre havde sat sig for at finde ud af, hvad tennissporten egentlig havde at byde på.

Der var på banerne dedikeret trænere, der guidede de nye tennis-entusiaster rundt i sportens forskellige slag og finter, og tid nok, til at hver enkelt kunne få en oplevelse med sporten. Og legen med ketsjer og bold blev vel modtaget hos langt de fleste deltagende.

Annonce

Klubben havde udover selve ”træningen” arrangeret en lodtrækning, hvor der var mulighed for at vinde tennissko, -ketsjer eller en Rødovre Tennisklub-klubdragt.

De heldige vindere blev 7-årige Smilla Victoria Andersen, der løb af sted med et par nye sko, Tomasz Valdman, der vandt en ketsjer, så han kunne få lov at spille med sønnen Julian på 11 år, der er medlem af klubbens juniorafdeling, og Bent Ovisborg på 59 år, der vandt klubdragten.

Klubben vil først om et par måneder sige noget om, hvor vidt dagen på langt sigt har været en succes for tennissporten i Rødovre. Det bliver dog pointeret, at mange af deltagerne på dagen passede perfekt på konceptet mini-tennis, og man udover de 40 har yderligere 8 børn til en særlig introduktion på mandag.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top