Annonce


Stortalent op til RMB
ishockey: Den 16-årig back og stortalent, Matias Lassen, har skrevet en 2-årig kontrakt med Rødovre Mighty Bulls.

Pressemeddelelse fra Rødovre Mighty Bulls:
Rødovre Mighty Bulls har underskrevet endnu en 2-årig kontrakt, og denne gang er det med den kun 16-årige back Matias Lassen. Matias Lassen er U16-landsholdsspiller og kommer fra egne rækker i Rødovre Skøjte- og Ishockey klub, hvor han i år var med til at sikre det danske mesterskab til U20-holdet.

Matias Lassen har haft hele hans ishockeyopvækst i Rødovre og er endnu et bevis på det store stykke arbejde, der bliver gjort i Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub. Sportschef Gert Hansen udtaler:

Annonce

– Matias Lassen har gennem flere år haft en meget positiv udvikling, som vi har fulgt nøje og med stor spænding. I år har Matias spillet U20 og 1. division for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub, og vi mener, at han er klar til næste skridt i sin udvikling. Han en ung spiller med masser af potentiale, som vi vil udvikle yderligere i de kommende år.

U20-træner Brian Madsen, der netop er kåret til Årets Ungdomstræner ved Dansk Ishockey Award-showet, fortæller om den unge back:

– Blandt holdkammeraterne kaldes Matias for ”Duus” på grund af hans store overblik. Med hans alder taget i betragtning er han et fysisk pragteksemplar på en hockeyspiller. Og så har han har den rigtige indstilling; han vil hockey. Matias er en dygtig spillende back med et godt skud, og han er god i spillet 1 mod 1. Der er ikke nogen tvivl om, at Matias er én af fremtidens backs både i Rødovre Mighty Bulls og på landsholdet.

Matias Lassen vil spille i #17.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top