Annonce

Sølv til BRHs U16-piger
volleyball-tema.jpg
Foto: Arkiv
Volleyball BRHs U16-piger hentede i weekenden sølv ved DM-stævnet i Ishøj, hvor det igen blev til tætte opgør med rivalerne Team Køge og Gentofte.

Kun Gentofte stod i vejen for Brøndby-Rødovre Holdsamarbejds(BRH) U16-piger, da de i weekenden var det til afgørende DM-stævne i Ishøj. Forud for det flotte resultat var gået flere måneders hård træning og kvalifikation.

Holdet havde på hjemmebane i Rødovrehallen hentet bronze og derved kvalificeret sig til DM-stævnet. Dengang gik første- og andenpladsen til henholdsvis Gentofte og  Team Køge.

Annonce

Til DM-stævnet var Danmarks 12 bedste U16-pigehold samlet i Ishøj. I den indledende pulje skulle Rødovre blive blandt de 2 bedste ud af 6 hold. De første 5 kampe gav 4 sejre og et knebent nederlag til Gentofte, inden lørdagen var slut, og spillerne trak sig tilbage før søndagens kampe.

Holdets videre skæbne blev derfor afgjort på stævnets anden dag, hvor Ikast blev slået overbevisende med 2-0 i sæt. Dermed var BRH klar til semifinalerne, hvor modstanderen var Team Køge, der tidligere havde snuppet andenpladsen ved sjællandsmesterskaberne.

I en kamp med to hold på højeste niveau vandt BRH med cifrene 25-14 og 25-18 efter at have lagt et stort servepres, lavet gode modtagninger og hævet med stor variation. Dermed var Rødovre klar til finalen og Gentofte.

Første sæt blev en tæt affære, hvor Gentofte stak af sted med en 25-21-sejr. Andet sæt endte med en klar Gentofte-sejr på 25-14, og dermed måtte BRH nøjes med sølv.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top