Annonce

Sol, sommer og gratis tennis
Tennis Rødovre Tennisklub inviterer d. 12. maj til ”Tennissportens Dag”, en dag hvor alle kan komme ind og prøve at finde deres indre Wozniacki, Carlsen eller lign. Dagen er en del af landsdækkende projekt.

Sidste år i marts blev Dansk Tennis Forbund og Dansk Idræts Forbund enige om at starte et projekt, der skulle målrettes mod at få flere voksne motionist-spillere i tennisklubberne rundt omkring i landet. Et af resultaterne af det projekt bliver synligt d. 12. maj, hvor 122 tennisklubber landet over afholder ”Tennissporten Dag”.

Rødovre Tennisklub er en af de 122 klubber, der åbner dørene for alle, der har lyst til at prøve kræfter med sporten og måske finde sin nye fritidsaktivitet. Har man en lille Wozniacki gemt i maven kan man fra klokken 10 til 16 lørdag d. 12. maj give det forsøget.

Annonce

”Tennissportens Dag” starter kl. 10, hvor de yngste og familien kan komme til, samtidig med at 2. seniorholdet vil give en opvisningskamp. Senere vil nybegyndere fra 15 til 18 år og derefter seniorerne og motionisterne få muligheden for slå sig løs, inden 1. seniorholdet fra Rødovre Tennisklub giver en opvisningskamp.

Der vil være mulighed for både mad og drikke, når man ikke selv farer rundt med ketsjeren, ligesom der vil være en formel velkomst kl. 12.

Tilmelding foregår på www.spiltennis.nu hvor man udfylder en tilmeldingsblanket pr. deltager. Større grupper på over 10 deltagere kan sende en mail til tennissportensdag_rtk@hotmail.com som samtidig stedet man kan sende evt. spørgsmål.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top