Annonce

Skud og knivstik på Gunnekær
WEB_gunnekaer-skyderi_02_08.jpg
To unge mænd blev overfaldet natten til tirsdag her på Gunnekær. Den ene blev stukket med en kniv i låret. Den anden slået i baghovedet med et ukendt slagvåben. Politiet har flere mistænkte, som nu skal afhøres i sagen. Foto: Brian Poulsen
politi Mindst to skud blev natten til tirsdag affyret på Gunnekær, hvor to unge mænd på henholdsvis 17 og 18 år blev overfaldet. Politiet afhører seks unge mænd, som blev anholdt i området.

Natten til tirsdag blev en 18-årig mand stukket i låret med en kniv, mens hans kammerat blev slået i baghovedet med et ukendt slagvåben. Det skete på Gunnekær, hvor en borger ringede efter politiet, da der blev affyret to eller tre skud i området.
De unge mænd forklarede til politiet, at de var blevet overfaldet af en lille gruppe unge mænd på cirka fire personer, men var ellers ikke særlig meddelsomme. De blev kørt på hospitalet, mens politiet ledte efter overfaldsmændene. Ikke langt derfra anholdt man en gruppe på seks personer, som ikke kunne gøre rede for deres færden i et industrikvarter midt om natten.

Alle skal afhøres
Tirsdag morgen ledte politiet derfor efter spor, som kunne pege på, at de anholdte har været på gerningsstedet, og man fandt projektiler i en bygningsfacade og i et træ. Det vides dog ikke med sikkerhed, hvem skuddene var rettet mod, eller hvem der trykkede på aftrækkeren.
Alle implicerede parter, som ifølge politiet ikke har nogen umiddelbar tilknytning til bandemiljøet, vil nu blive grundigt afhørt.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top