Annonce

Skotsk ekspert styrer sprængningen
WEB_hoejhusene_16_090312_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
det store brag Skotsk sprængningsekspert bestemmer helt suverænt, hvornår sprængladningerne skal detoneres søndag den 13. maj.

Det er ikke bare en begivenhed i Rødovre. De to højhuse i Kærene har fået massiv medieomtale og på selve sprængningsdagen vil de store medier med garanti forsøge at overgå hinanden med flotte billeder af de faldne højhuse.
Det hele kommer til at ske søndag den 13. maj, men hvornår på dagen det bliver er endnu usikkert.
Sprængningen finder først sted, når den skotske sprængningsekspert William Sinclair giver grønt lys. Han er hentet ind til at forestå alt omkring det tekniske vedrørende nedrivningen og det  erudelukkende ham der bestemmer, hvornår sprængningen finder sted på selve dagen,” forklarer AABs administrerende direktør, Christian Høgsbro.

Indsætter togbusser
Mens det endelige sprængningstidspunkt ikke er helt fastlagt, så er det imidlertid helt sikkert, at der vil blive indsat togbusser i den periode, hvor det forventes at sprængningen er nært forestående. 
“En time før sprængningen og en time efter sprængningen vil der blive indsat togbusser på strækningen. Alle passagerer vil blive informeret om dette på henholdsvis Hvidovre og Brøndbyøster Station og jeg tror ikke det vil give anledning til større forsinkelser,” siger produktionsdirektør Dan Stig Jensen.

Annonce
Kommentarer

3 kommentarer om “Skotsk ekspert styrer sprængningen”

 1. Niels Poulsen siger:

  Vil lige høre om ikke i vil sende en mail til mig med hvornår på dagen i springer husene da vi gerne vil ind og se det M V H Niels Poulsen

 2. Brian Poulsen siger:

  Hej Niels.

  Vi ved det ikke selv andet end det er søndag. Der er mange faktorere der spiller ind, der gør at tidspunktet kan svinge.

 3. Dorrit siger:

  Vil sprængningen blive vist på Web-tv her? Forudsat at I må være til stede, når det sker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top