Annonce

Så er der børnefestival
det for børn Teater fra Spanien og sang fra Christine Skou er bare nogle af højdepunkterne på årets børnefestival, der rammer rådhuspladsen og Viften på onsdag og torsdag fra klokken 9.50 til cirka 14.

Temaet til årets børnefestival er ‘Den Røde Tråd’, og som altid vil der være et hav af sjove aktiviteter, som man kan lytte, danse, synge med på eller kæmpe sig igennem. Blandt andet en forhindringsbane, hvor man skal følge en rød tråd og røde sansekasser, som man kan gå på opdagelse i.
“For hvordan lyder og smager rød egentlig,” spørger folkene bag festivalen. Christine Skou giver koncert onsdag og man kan danse kædedans til Channe Nussbaum, når hun og bandet spiller klezmer-musik torsdag formiddag. Børnefestivalen byder også på teater fra Spanien, hvor børnene kan opleve forestillingen ‘Animals’ og se, om de kan finde den røde tråd i en forestilling uden ord!
“Ord er der til gengæld masser af, når historiefortæller Mette Outzen skaber en fortælling sammen med børnene, der også kan prøve at følge den røde tråd tilbage i tiden, når de kan lege gamle lege fra dengang deres bedsteforældre og oldeforældre var børn.
Og så har vi endda kun nævnt nogle få af de mange muligheder, der er for at få en sjov midtuge til årets sjove, røde børnefestival.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top