Annonce

ROGs yngste hentede medaljer
gymnastik.jpg
Bagerst fra venstre: Træner Emilie Sundquist, Cecilie Helleskov, Isabella Benjovitz, Mille Christiansen, Anna Reinhold, Sarah Linnegaard, Anna Julie Damgaard og træner Michala Rosendahl. Forrest fra venstre: Sarah Helleskov, Frida Bømervang, Alma Tapdrup og Anna Østerby. Foto: Privat
Gymnastik Det blev til guld, sølv og bronze, da ROGs yngste idrætsgymnaster var til sjællandsmesterskaber i weekenden.

I weekenden d. 12. og 13. maj stillede ROG’s yngste idrætsgymnaster i alderen 6-9 år op ved Sjællandsmesterskaberne i Begynderstigekonkurrence og Stigekonkurrence. Her konkurrerede de mod knap 40 andre piger.

Specielt lørdag blev det til flotte resultater. I ”Stige 1”, blev Freja Bømervang sjællandsmester i barre og vandt sølv på gulv, mens Anna Reinhold vandt bronze på gulv. I ”Stige 2” vandt Sarah Linnegaard en flot bronzemedalje på gulv.

Annonce

Om søndagen var det Isabella Benjovitz, der fik en 4. plads samlet. Hun blev udover det sjællandsmester på hest og vandt en sølvmedalje på gulv.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top