Annonce

Rødovre Station lukker på sprængningsdagen
WEB_hoejhusene-tog_03_27041.jpg
Udsigten er god fra perronen på Rødovre Station, men politiet ønsker ikke en strøm at nysgerrige tilskuere på perronen og derfor bliver stationen lukket under selve sprængningen søndag den 13. maj. Foto: Brian Poulsen
det store brag Togdriften til og fra Rødovre Station vil blive indstillet, når de to højhuse i Ruskær og Agerkær søndag den 13. maj skal jævnes med jorden. Samtidig vil hele stationen blive lukket ned under selve sprængningen. “Stationen skal ikke blive udsigtspost,” lyder det fra DSB.

Togdriften på Rødovre Station vil blive påvirket det meste af dagen, når de to højhuse i Ruskær og Agerkær søndag den 13. maj skal sprænges.
Det endelige klokkeslæt for selve sprængningen ligger endnu ikke fast, så hverken DSB eller AAB har på nuværende tidspunkt nogen idé om, hvor lang tid Rødovre Station vil være lukket. Når sprængningen er nært forestående, vil togdriften blive indstillet og der vil i stedet blive indsat togbusser der skal køre passagerer i busser frem og tilbage mellem Brøndbyøster og Hvidovre Station.
En ting ligger imidlertid helt fast. Sprængningen bliver ikke den tilskuerattraktion, som der i første omgang var lagt op til. Sikkerheden har førsteprioritet den 13. maj.
“Hele Rødovre Station vil blive lukket i tidsrummet omkring sprængningen. Politiet er bange for, at stationen bliver udsigtspost for nysgerrige der gerne vil se sprængningen og derfor vil stationen blive lukket ned, så man ikke kan komme op og stå på perronen,” siger produktionsdirektør hos DSB, Dan Stig Jensen.

Kommentarer

1 kommentar om “Rødovre Station lukker på sprængningsdagen”

  1. Uffe O siger:

    DET er typisk den danske OVERDREVNE frygt..VI husker alle den nytårs dag Hvor hele huset blev ryddet, på grund af lidt blæse vejr..ha ha.. Latterligt af brandvæsenet…
    HVOFOR lukker de så ikke hele KBH af..??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top