Rødovre er årets klub
RMB-AaB-QF7-2012_54_110312_BP.jpg
Rødovre fik onsdag aften i Cirkusbygningen overrakt den fornemme pris som Årets Klub i Danmark. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Onsdag aften blev der for første gang i historien afholdt Dansk Ishockey Award, og Rødovre løb med titlen som Årets Klub. Brian Madsen blev Årets Ungdomstræner, og så blev Jesper Duus optaget som den første nogensinde i Hall of Fame.

Hele den danske ishockeyelite var onsdag aften samlet i Cirkusbygningen i København til det store Dansk Ishockey Award-show, som havde Jimmy Bøjgaard og Line Baun Danielsen i værtsrollerne.

Der var repræsentanter fra alle klubber, og Rødovres delegation til det stort anlagte show bestod blandt andre af direktør Brian Møller, formand Kim Rosenthal Hansen og sportschef Gert Hansen. Herudover var en håndfuld spillere mødt op.

Annonce

Rødovre var sammen med SønderjyskE og Odense nomineret til Årets Klub, og det var med stor glæde, at Brian Møller kunne gå på scenen til store klapsalver fra de godt 700 gæster. En flot pris, der unægtelig pynter på en i forvejen fuldt tilfredsstillende sæson.

Titlen som Årets Ungdomstræner gik til den engagerede Brian Madsen, der har leveret store resultater med klubbens U20- og 1. divisionshold.

B.T.s ishockeyjournalist gennem 42 år, Peter Fredberg, havde fornøjelsen af at uddele historiens første Hall of Fame-pris. Og den gik til en legende og nylig tiltrådt RSIK-sportschef, Jesper Duus. Den 44-årige topspiller modtog prisen på scenen til stående ovationer fra samtlige tilstedeværende. En flot og meget fortjent hyldest til en af dansk ishockeys fornemste ambassadører.

Ærefulde Rødovre-nomineringer
Rødovre var desuden nomineret til Årets Talentudviklingsklub, Mathias Bau Hansen til Årets Talent, Brad Gratton til Årets Træner og Sebastian Dahm til Årets Målmand. Men fælles for dem alle var, at de måtte se sig slået af på stregen af deres kolleger i de respektive kategorier.

Mikkel Bødker, der netop er elimineret med Phoenix Coyotes i NHL-slutspillet, fik prisen som Årets Angriber i skarp konkurrence med blandt andre hardhitteren fra den finske storklub Jokerit, Nichlas Hardt.

Efter et par fornøjelige show-timer med gode interviews og underholdning kunne festen fortsætte, og alt lige fra NHL-spillerne til de danske klubbers frivillige hænder kunne se tilbage på en begivenhed, der – efter aftenens niveau at bedømme – er kommet for at blive i dansk ishockey.

Og så har selveste Sverige i øvrigt slet ikke en lignende begivenhed.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top