Annonce

Renovering på overtid
asfalt-roedovrevej2_160608_BP.jpg
Renoveringsarbejdet på Rødovrevej skulle have været færdig sidste år. Endnu må man dog væbne sig med tålmod, hvis man skal fra den ene ende til den anden. Foto: Arkiv
VENTETID Vejarbejdet forventes færdig før jul. Sådan mindes flere borgere i området omkring Rødovrevej, at der stod på store gule skilte. Men Rødovrevej ligner stadigvæk et sted i indre by, og renoveringen trækker ud. "Men ikke meget længere," forsikrer formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Det skal være skidt, før det kan blive godt. Hvis det gamle mundheld overføres til renoveringsarbejdet på Rødovrevej, så bliver det rigtig godt, når de engang er færdige. Arbejdet med at modernisere vejstykket er nemlig trukket i langdrag, og er endnu ikke færdigt på trods af løfter om det modsatte.
“Det er rigtigt, at der nord for Jyllingevej først var et skilt, hvor vi lovede, at arbejdet ville være færdigt før jul, men det har taget længere tid end oprindeligt forudsagt. Entreprenøren der, siger, at han bliver færdig i juni måned, og så kommer der nyt asfalt på i løbet af juli måned,” understreger formand for Teknik- og Miljøudvalget, Svend Erik Pedersen (F).

Er det ikke for dårligt?
“Det skal laves ordentligt, og så må man tage ad notam, at teknikerne løber ind i nogle problemer, som tager tid at løse. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi ønsker mindst mulige gener for borgerne, men vejen har vist sig at være meget dårligere funderet end vi forudsatte. Noget af vejen og specielt cykelstien var lagt på det rene jord, og der skulle der først laves fundament,” forklarer han.
Syd på. Det er ikke kun nord for Jyllingevej, at vejarbejdet generer beboere og bilister. Syd for Jyllingevej må man væbne sig med tålmodighed, når man holder i kø og venter på grønt lys midt i vejarbejdet.
“Det er en anden entreprise syd for Jyllingevej, og de laver først vejen i den ene kørselsretning, og så den anden vej. Det giver nogle gener, da de også skal ligge en midterstribe midt i vejen og renovere cykelsti og fortov. Men også her har vi sat en frist i juni måned, som vi forventer, bliver overholdt,” påpeger Svend Erik Pedersen.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Renovering på overtid”

  1. Finn Lykke siger:

    Jeg cykler gennem 9 kommuner på min vej til og fra arbejde, og jeg oplever utroligt mange “overraskelser” i form af halve og hele års forsinkelser af vejarbejder. Jeg er ikke vejingeniør, men kan ikke forstå, at man ikke kan lave boreprøver eller lignende på udvalgte steder. Og hvis der så er overraskelser, så må man tage hånd om dem hurtigt og effektivt. Og hvis man er godt forberedt, så kommer der altså heller ikke så mange overraskelser.

    Mit indtryk er, at det er en kombination af slendrian hos kommunerne og hos entreprenørerne, som måske udnytter lidt, at kommunerne ikke er så meget på nakken af dem ved “mindre” vejarbejder.

    Så jeg mener, at kommunerne generelt må stramme op på procedurerne, såvel ved aftalernes indgåelse som ved en bedre opfølgning på fremdriften i arbejdet. For som det foregår i Storkøbenhavn i øjeblikket er det i hvert fald ikke godt nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top