Annonce

Personlige fejl kostede
Fodbold Det var en skuffet Avarta-træner, der efter kampen snakkede med Rødovre Lokal Nyt. Han roser sine spilleres indsats med undtagelse af nogle alvorlige personlige fejl. Modsat var BSV-træner Claus Larsen tilfreds med sit mandskab.

Christian Grønbæk havde ikke behov for at blive unødigt længe i omklædningsrummet efter 2-0-nederlaget til BSV. Alvoren stod printet i øjnene på spillerne og trænerteamet.

Grønbæk om forskellen på sejr og nederlag:

Annonce

”De personlige fejl.”

Grønbæk om hvorvidt kampen manglede store chancer:

”Nej, det mener jeg ikke. Jeg mener, at Casper har en, måske ikke 100 %, men 95 %-chance, hvis han får strakt benet ud og rammer bolden. Jeg synes også Morten Seifert sparker en stor chancer over ved feltet. Der er masser chancer, der ikke rammer målet, og så kan man diskutere, om det er 100%-chancer.”

Grønbæk om første halvleg:

”Det er to hold, der kender situationen. Det ser man i førte halvleg, hvor holdene lurer hinanden an.”

Grønbæk om anden halvleg:

”Jeg synes, vi kommer ud til anden halvleg i plus og kommer ud og spiller nogle gode spil. Så får de et frispark af en eller anden ”fodbolddommer”, der synes, der var frispark, og de slår en bold, der kommer ned med sne på, og som havner ovre i det lange hjørne, som målmanden bare står og kigger på. Det er nok den største personlige fejl, jeg har set længe.”

Grønbæk om dommeren:

”Man kan godt se, at det er hans første sæsonen i divisionen, det er helt sikkert.”

Grønbæk om næste opgave:

”Vi bliver nød til at tage kamp til kamp. Vi ved udmærket godt, at hvis du ikke vinder dine fodboldkampe, så kan du stikke stillingen skråt op. Det handler om hver eneste kamp at spille uden fejl. Undgår man ikke de fejl, så er der ikke noget at gøre.”

Grønbæk om stemningen i omklædningsrummet:

”Stemningen er trykket, fordi drengene har en fornemmelse af, at de har haft bolden meget i dag, og de har også haft skud på stolperne, men alligevel står den 2-0, fordi man har selv prikket den ind og målmanden har lavet et kæmpe drop.”

Det var forståeligt anderledes positive toner, der kom fra BSV-træneren Claus Larsen, der sammen med træner-makkeren Martin Laursen stod med brede smil udenfor BSV-omklædningsrummet efter kampen.

Larsen om den afgørende faktor:

”Det første mål. Der var vi heldige at lave det første mål. I efteråret vinder Avarta, fordi de får det første mål.”

Larsen om hvorvidt BSV holdt sin game-plan:

”Ja, det synes jeg. Nu har vi lige spillet godt mod Fremad Amager. Vi spiller ikke så godt i dag. I første halvleg synes jeg, vi var en kende bedre. I anden halvleg der var begge hold lige gode – eller lige dårlige.”

Larsen om BSVs position i overlevelseskampen:

”De sidste 4 kampe har vi fået 10 point, så vi topper på det rigtige tidspunkt. Avarta og BGA er desuden de eneste hold, der har BGA.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top