Annonce

Offervilje søges
avarta-b1908_10_220412_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
fodbold Trods en 3-1 føring spillede Avartas divisions-mandskab 3-3 mod Elite 3000 fra Helsingør. Avartas træner Christian Grønbæk appellerer til sine spiller: ”De skal være villige til at dø for hvert et point.”

Avarta-Elite 3000 3-3 (2-1)
0-1 Jonathan Nielsen (’21)
1-1 Alexander Lazerevic (’38)
2-1 Morten Seifert (’40)
3-1 Alexander Lazerevic (’58)
3-2 Anders Holst (’68)
3-3 Danny Andersen (’72)
338 tilskuere

Avarta er presset i bundstriden i 2. division øst, da de stadig ligger til nedrykning med en placering som 4. sidst. Det så også ud til at Avarta var presset, især mentalt, i starten af kampen, da de kom helt skævt ud på grønsværen.
”Det var røv dårligt i starten af kampen,” konkluderede cheftræner Christian Grønbæk, der kunne se sit hold spille 10 gode minutter, ifølge træneren selv.
”Vi har 10 gode minutter, og det var nok til at komme foran. Den eneste grund til, at vi spiller så godt i 10 minutter er, at vi overholder vores aftaler, og spiller fremad i banen. Der bliver tacklet, og det er altså det som skal til, når vi er placeret, som vi er.”
Med et lille kvarter spillet i 2. halvleg lå det i den iskolde vestenvind, at Avarta ville hive tre point ind på kontoen, da nyerhvervelsen fra Hvidovre, Alexander Lazerevic, scorede for anden gang og sendte Avarta foran 3-1.
”Herefter tager vi det simpelthen ikke seriøst nok. De skal være villige til at dø for hvert point. Men den attitude viser spillerne ikke, og så ender det med, at vi er heldige ikke at tabe,” mener Christian Grønbæk, der ikke ønsker blankpoleret fodbold.
”Det kan vi ikke forvente som bundhold, men der i mod villighed til at ofre sig.”
Der var heller ikke det store overskud til personlige roser.
”Nej, jeg kan ikke fremhæve nogen i dag. Og dog, det er flot af Alexander, han som ny spiller scorer to mål. Men ingen spiller en perfekt i dag,” slutter Grønbæk.

Annonce

Avarta har et point op til SC Egedal og to point til Elite 3000. I næste uge skal Avarta til Hellerup, hvor de skal møde topholdet HIK.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top