Annonce

Netbrugere: Damhus Tivoli skal bevares
Damhus tivoli Flertallet af brugerne på rnn.dk ser gerne, at Damhus Tivoli bliver bevaret. 71 procent af stemmerne i afstemningen er sat på en bevarelse af det historiske tivoli.

172 personer har indtil videre givet der mening til kende på rnn.dk omkring fremtiden for Damhus Tivoli. Ejerne af Damhus Tivoli og Rødovre Kommune ser gerne at tivoliet bliver jævnet med jorden og at der i stedet bliver opført boliger.
Den mening deles dog ikke med flertallet af de 156 personer, der indtil videre har deltaget i afstemningen. 71 procent af disse mener nemlig, at man bør bevare det gamle tivoli.  Kun 12 procent mener at tivoliet skal rives ned og erstattes med boliger, mens 18 procent tilslutter sig idéen om en nedrivning, men ikke synes at boliger som erstatning er den rigtige løsning.

Kommentarer

1 kommentar om “Netbrugere: Damhus Tivoli skal bevares”

 1. Kathe rasmussen siger:

  Hej.
  os som bor i Brøndbyøster synes at Damhus Tivoliet,er et hyggeligt sted,for
  både børn og voksne..Aftentur med mad i Dueslaget, eller en varm sommeraften,få sig en kold øl og bare nyde at være til…eller en stor is
  senere…uhm. børnebørnen kan også li at komme i haven og prøve de ting der er..selvom de er noget slidte efterhånden…..men det kan der vel gøres
  noget ved? Men….alting koster…MEN DET ER SYND AT “LUKKE” DETTE ÅNDEHUL….Hilsen Kathe Rasmussen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top