Annonce

Motion er for alle
WEB_motion-for-alle-loebet1.jpg
Det koster 75 kroner at deltage i Motion for alle, og man kan melde sig til på forhånd gennem hjemmesiden www.motion-for-alle.dk eller på selve løbsdagen. Foto: Arkiv
motion Det bedste du kan gøre i sundhedens tegn lige nu, kræver ikke sved på panden. Det er nemlig at sætte et kryds i kalenderen ud for den 9. juni, hvor succesen ‘Motion for alle', gentages.

Selvom der er mange deltagere, bliver der alligevel plads til store armbevægelser, når Rødovre Kommune sammen med Balance Club og Rødovre Atletik Club arrangerer ‘Motion for alle’. Og navnet siger det hele.
Der er ikke nogen præmie til den hurtigløber, der kommer først i mål, men til gengæld en masse lodtrækningspræmier.
“Når Rødovre Kommune er med i sådan et arrangement, er det for at slå et slag for folkesundheden, og for at få mere bevægelse ind i folks hverdag,” siger kulturkonsulent, Mugge Lauridzen.
Han glæder sig over, at der igen i år er mange borgere, som har benyttet chancen for personlig træning i Balance Club, hvor begyndere har kunnet få hjælp til at ændre livsstil, så de kan gennemføre bare en af de korte distancer.
“Det er ikke alle, der sådan uden videre kan gå eller løbe tre kilometer, men det er med garanti næsten alle, der har godt af at gøre det,” siger Ulrik Olsen, indehaver af Balance Club.

Måske naturtalenter
Han håber, at der i feltet vil være et naturtalent eller to, som måske kan få nok blod på tanden til at starte op med rigtig træning i Rødovre Atletik Club.
“Det hænger godt sammen, at det kæmpe engagement vi ser i vores idrætsforeninger, suppleres for de borgere, der ikke er en del af en forening, men også, at vi giver dem smag for muligheden,” tilføjer Mugge. Men det er ikke bare borgernes opmærksomhed, arrangørerne prøver at fange.
 “Vi vil meget gerne skabe en tradition, hvor virksomhederne støtter op. Mange virksomheder vil gerne slå et slag for de ansattes sundhed, og her er et arrangement, hvor man ikke skal gøre noget selv. Det er ude af huset, man skal bare møde op,” lokker Ulrik Olsen.
Han fortæller, at man igen i år vil kunne løbe 3,5 og 10 kilometer, samt en gå-rute, der er arrangeret sammen med Orient. Alle løb har start,- og målområde ved Stadionhallen på Elstedvej.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top