Annonce

Millioner til varm luft på skoler
milestedet_01_030512_BP.jpg
Investeringer i nye varmeanlæg skal spare Rødovre for mange penge på sigt. Foto: Arkiv
skoler Rødovre bruger flere millioner kroner på at udskifte gamle varmeanlæg på skoler. Håbet er, at de nye anlæg på sigt vil spare kommunen for mange penge i kraft af mindre varmeregninger.

Man skal bruge penge for at spare penge. Rødovre Kommune bruger derfor et stort millionbeløb på at udskifte de gamle varmeanlæg på henholdsvis Milestedet og Islev Skole. Det kan virke som en dyr og upopulær investering i en presset tid, men det   får ikke kommunalbestyrelsen til at ryste på hånden.
Formanden for Børne- og Skoleudvalget, Flemmeing Lunde Østergaard Hansen (A) forklarer:
“Både Skolen ved Milestedet og Islev Skole får nu et bedre varmeanlæg. Der er godt nok tale om en økonomisk udgift i første omgang, men investeringen forventes at kunne tjene sig ind i løbet af få år, da de nye anlæg er betydeligt mere effektive end de eksisterende anlæg. Det er godt for miljøet,” siger han.
Udvalgsformanden understreger dog, at der også er mange andre og vigtigere hensyn end kun de økonomiske.
“Samtidig giver de nye anlæg et bedre indeklima for såvel elever som medarbejdere. Det sidste skulle gerne medvirke til, at både børn og voksne får det bedre i hverdagen,” slutter Flemming Lunde Østergaard Hansen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top