Annonce

Lær zumba med Vild med Dans
zumba-arrangement-4.jpg
Michael Olesen glæder sig til at danse zumba med hele byen. Foto: Presse
månedens mission Lørdag den 26. maj vil Viftens store koncertsal genlyde af glade dansetoner, når Tv-stjernen Michael Olesen fra Vild med Dans underviser i zumba.

Det gør han som et led i Månedens Mission, hvor vi i maj støtter op om bevægelsesinitiativet Projekt Tarzan, der hvert år hjælper overvægtige børn og unge til et gladere liv. Det gør de ved at hjælpe familierne til at ændre livsstil med sundere vaner. Ikke kun ved spisebordet, men også på cyklen, rulleskøjterne eller havetrampolinen.
Derfor passer det også helt perfekt, at Arbejdernes Landsbank og Viften er gået sammen om at få Michael Olesen til at undervise de lokale familier i zumba, og lade indtægterne gå ubeskåret til Projekt Tarzan.
“Zumba er en fantastisk måde at få sved på panden, samtidig med, at man får et smil på læben,” siger filialdirektør i Arbejdernes Landsbank, Kim Dam, der selv har inviteret hele bankens personale med i Viften til en sjov dag med en god mening.
“Som bank betyder lokalmiljøet utrolig meget for os, og Projekt Tarzan er et af den slags projekter, som gør en stor forskel for børn og familier i Rødovre, og det vil vi gerne støtte op om. I forvejen uddeler vi 2610-Prisen fire gange om året sammen med avisen, men denne her Månedens Mission, har vi valgt også at bakke op, da den kan være med til at hjælpe endnu flere på én gang,” understreger Kim Dam fra Arbejdernes Landsbank.
Sammen med lederen af kulturhuset, John Frobøse har de gjort det muligt, at Michael Olesen kan vise, hvor nemt og sjovt det kan være at komme i form ved hjælp af zumba-dans.
“Noget af det sjove ved zumba er, at alle kan være med, og at man kan danse det sammen med andre, uanset hvor gammel man er. Det kan blive en rigtig hyggelig dag for vennerne eller familien,” lokker de to.
Det koster som nævnt kun 20 kroner at deltage i dette zumbaglade arrangement. Pengene betales i indgangen i Viften, men hvis man vil være sikker på at få en plads på ‘dansegulvet’, kan man allerede fra i dag købe billetter i Arbejdernes Landsbank på Tårnvej. Pengene går stadigvæk ubeskåret til Projekt Tarzan.

 

Annonce

Månedens Mission

I år er det præcis ti år siden, at det første eksemplar af Rødovre Lokal Nyt dumpede ind af postkassen. Det fejrer vi med at give noget tilbage til dem, der i de år har givet os så meget. Læserne, foreningerne, de frivillige, ildsjælene og kulturentusiasterne. Hver måned støtter avisen op om et projekt eller arrangement ved at sprede budskabet blandt alle vores faste støtter og læsere.
I januar måned betød det, at Rødovre Mighty Bulls for første gang i dette årtusinde kunne spille for en fyldt hal. I februar hjalp vi til med at gøre fastelavn på Rødovregaard sjovere og uforglemmelig med en stor billedkollage og et kæmpe maleri. I marts måned hjalp vi Kræftens Bekæmpelse med at slå flere rekorder i indsamling, og i april hjalp vi arbejdsvillige førtidspensionister med at få en fod ind på arbejdsmarkedet igen.
I maj støtter vi op om Projekt Tarzan, der hver dag hjælper overvægtige børn og unge til et bedre liv med mere bevægelse.  Ingen af disse ting ville dog være blevet til noget uden Jeres opbakning, og vi håber derfor, at I vil være med, når vi sammen med Arbejdernes Landsbank og Viften inviterer Vild med Dans stjernen, Michael Olesen, til kulturhuset, hvor han vil undervise i zumba i to timer til ære for Projekt Tarzan.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top