Kort om sport
Kort om sport Mens CK FIXs ungdomsryttere samler på flere flotte resultater, har en af klubbens tidligere talenter skabt sig i kometkarriere og nu fået kontrakt på Team Concordia.

Cykling. Den 18 år gamle Andreas Rosenberg skiftede i pinsen til det semiprofessionelle cykelhold Team Concordia Forsikring Himmerland. Rosenberg startede sin karriere i 2010 i CK FIX, hvor han siden har gjort kometkarriere, og nu skal han altså køre på Europa Touren, der ligger lige under Pro Touren.

Cykling. CK FIXs U11-rytter Gustav Wang var blandt de 800, der deltog i det traditionelle Pinse Cup ved Herning, Silkeborg og Hammel. I hentede han en andenplads i Silkeborg og en tredjeplads i Herning. Imens tog hans holdkammerater i U11-årganen en første- og tredjeplads i Sengeløse. Det var Jonathan S. Petersen, der hentede sejren, mens Tobias Lund Andresen tog bronze. Også Magnus Fleron Juncker(U13) og Peter Gylling(U15) hentede bronze. Søndag var det i Hedehusene, der blevet hentet metal. I U11-klassen tog Kasper Gylling sølv, mens Tobias Lund Andresen for anden dag i træk tog bronze. I U13-klassen fik Matias Gunnar Malmberg bronze, og Peter Gylling hentede sølv i U15-klassen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top