Annonce

Kort om sport
Kort om Sport Med 5 kampe tilbage af årets turnering ser det ud til, at Rødovre næste år har 2 hold i Serie 2. Samtidig gæster populært DBU-projekt Rødovre næste weekend. CK FIX gjorde rent bord ved et af weekendens juniorløb.

B77 tabte lørdag 3-2 på hjemmebane til Frederiksværk FK. Med 5 kampe og 15 point tilbage at spille om, er B77 10 point fra overlevelse og 13. pladsen i Serie 1.

BK Rødovre er kølnet lidt af efter en brandvarm formkurve tidligere på året. På hjemmebane tabte BK Rødovre torsdag til HB. Med 5 kampe tilbage er Rødovre fanget i ingenmandsland i midten af rækken.

Annonce

Orient er på vej mod Serie 2. Lørdag hentede de 3 point mere til samlingen, da Herstedøster blev slået 5-1 i Herstedøster. De tre point gav Orient andenpladsen. Den får de lov at forsvare, når tredjepladsen og naboerne FC Hvidovre på lørdag gæster Tinderhøj Skole til et topbrag. På onsdag møder Orient så nr. 1, når de i Skinderskoven møder Hjorten IF. En vigtig uge forude.

BK Vest var sidste uge offer for en bizar dommer-optræden, da dommeren valgte at udvandre fra kampen efter de to hold havde udvekslet lidt hårde kommentarer. Denne uge behøvede BK Vest ikke kæmpe for at holde dommeren på banen, da hjemmeholdet Karlslunde blev taberdømt, og BK Vest hentede en 3-0-sejr på skrivebordet.

Islevs ene hold i Serie 5 har det stadig hårdt. På hjemmebane tabte det ene 11-2 til Virum-Sorgenfri, mens det andet Islev-mandskab hentede en 2-1-sejr i deres opgør med Vallensbæk.

Fodbold. DBUs projekt ”Pige-raketten” kommer til Rødovre, når Avarta er vært for 10-12 forskellige events på lørdag d. 19. maj mellem kl. 13 og 16. Pr. DBUs hjemmeside kan man opleve en masse forskellige lege med bold, og deltagerne kan bl.a. prøve at spille fodbold på Saturn, at køre rundt i det store månehjul og mange andre lege med bolden. Projektet er for piger i alderen 6-12 år.

Cykling. CK FIX hentede ved weekendens juniorløb ved Stenløse og Ringsted flere flotte placeringer. Lange ruter og hård vind skabte stor spredning, og i U11-klassen udnyttede FIX det til fulde, da man om lørdagen gjorde rent bord og tog både første-, anden- og tredjepladsen. Tobias Lund Andresen og Jonathan S. Petersen gentog dagen efter deres bedrift, da de for anden dag blev henholdsvis etter og toer, mens Gustav Wang måtte nøjes med én tur på podiet. I U13-klassen hentede Mathias Gunnar Malmberg sølv på lørdagens rute.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top