Annonce

Køretekniskanlæg på cykel
cykling.jpg
Foto: Arkiv
Cykling Weekendens eneste løb blev afholdt på Sorø Køreteknisk anlæg. De uvante omgivelser forhindrede ikke CF FIX i at hente medaljer.

En 750 meter lang rute på Sorø Køretekniskanlæg blev tilbagelagt igen og igen, da diverse juniorryttere i weekenden kørte løb. Rundstrækningen skulle angiveligt have været særdeles publikumsvenligt, da man kunne følge rytterne hele tiden.

CK FIX var selvfølgelig til stede, og lige så selvfølgelig hentede de medaljer. I U13-klassen blev Mathias Gunnar Malmberg nr. 3, mens klubben nød den store succes i U11-klasse. Her blev Tobias Lund Andresen 2’er efter klubkammerat Jonathan S. Petersen Larsen, der vandt.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top